• 4

90 spasilaca tragalo za Milenkom iz Ljubuškog: Nađen u brdima u teškom stanju

Savez gorskih službi spasavanja pokrenuo je sinoć opsežnu akciju potrage i spašavanja za nestalim Milenkom Jurkovićem iz Zvirića kod Ljubuškog

  • 4

Savez gorskih službi spasavanja u BiH uspešno je sproveo veliku akciju traganja, koja je sinoć kasno pokrenuta za nestalim Milenkom Jurkovićem u okolici sela Zvirići kod Ljubuškog.

– Nestali je pronađen jutros oko 8 sati u brdu. Pothlađen je i bez teških telesnih povreda, ali u teškom stanju. Predat je hitnoj pomoći u Ljubuškom gde su obavljeni prvi pregledi – kazao je za Kliks dežurni operater iz GSS BiH.

Milenko Jurković

Milenko Jurković; Foto: GSSuBiH

Savez gorskih službi spasavanja pokrenuo je sinoć opsežnu akciju potrage i spasavanja za nestalim Milenkom Jurkovićem iz Zvirića kod Ljubuškog.

U akciji je učestvovalo preko devedeset gorskih spasilaca iz BiH i Hrvatske, policija, porodica, vatrogasci i meštani. U akciji su korišćene savremene metode i primenjena savremena teorija potrage uz upotrebu dronova i pasa tragača, piše Klix.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • Pera

    Ovog tipa nadjose za noc a onog mostruma 17 dana nemoze da nafje policija

  • Devširma

    Kad su ga našli u brdu iznad Ljubuškog, bio je sav izubijan i umotan lancima. Kad je malo došao sebi, pitaju ga čega se poslednjeg seća, a on kaže :"Ringišpila u Grudama"!

  • Hdj

    Pa kad ljudi znaju sta rade... Kod nas nesposobni rukovode akcijama.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima