• 38

Emotivni susret: Vojnik Oružanih snaga BiH vratio se iz Avganistana i iznenadio svoju ćerku

Pripadnici pešadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine vratili su se juče iz misije "Odlučna podrška" Avganistan

  • 38

Za porodice vojnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine 3. januar bio je važan dan. Nakon sedam meseci mirovne misije u Avganistanu vojnici su se vratili kući svojim porodicama.

Jedan emotivni susret takvog povratka snimila je vojnikova sestra, a na sniku se vidi kako devojčica otvara vrata svome ocu i trči mu u zagrljaj.

Vojnik OS BiH Rasim Salihagić prvi put je bio odvojen od kćerke sedam meseci.

- Najteže mu je palo što je bio odvojen od nje pa iako su svaki dan bili u kontaktu ništa nije moglo zameniti njen topli zagrljaj. Snimak je još jedan dokaz neizmerne ljubavi između oca i kćerke - rekla je vojnikova sestra za Klix.ba.

Pripadnici pešadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine vratili su se juče iz misije "Odlučna podrška" Avganistan.

Ova jedinica Oružanih snaga BiH svoju misiju realizovala je u skladu sa Odlukom Predsedništva Bosne i Hercegovine, u sastavu Oružanih snaga SAD-a, Koalicionih snaga u Islamskoj Republici Avganistan.

Video: Vojnike posle demonstracija pretvorili u - čistačice

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • salko

    Hajd sto vjerovatno ljudi u Srbiji znaju malo o vojsci ,ali toliko neznanja kod ovih iz BIH je nevjerovatno.Nema veze,realne su samo dobre pare koje vojnici dobiju,a na koje nisu imuni ni ovi iz RS-a.Od neceg se mora zivjeti!

  • Bosiljka

    Sigurno i oni pisu nase lepe dogadjaje! Ma dajte nasih lepih vesti i novosti.Neka se oni raduju bez nas.Nije to sovinizam ali su za nas nepotrebne vesti.

  • Tara

    Nije bio praznih ruku poslat je naoruzan i da ubija.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima