• 9

Stavio prase za Božić u gepek, ono mu napravilo haos: Pregrizlo creva za plin, zaustavili saobraćaj

Najčudnije iskustvo iz kolone

  • 9

Jedan neobičan slučaj zabeležen je u saobraćaju u Zvorniku, srpskom gradu sa leve strane Drine. Čini se da je, u susret predstojećim praznicima, jedno božićnjače napravilo problem na putu.

Šta se zapravo desilo? Jedan automobil je ostao bez plina, o čemu svedoči i mokri trag na kolovozu. Fotografija na kojoj je cisterna "ukrala kadar", takođe govori u prilog tvrdnji.

Kako se to desilo? Objašnjenje je, prenose Tviteraši iskustva iz kolone, urnebesno, a malo šale upravo je ono što je trebalo da začini predstojeće praznične dane.

Veruje se da je nesrećni čovek stavio prase u gepek i da mu je ono pregrizlo crevo za plin. Nadležni, navodno, nisu ni potvrdili ni demantovali ovu informaciju, a putnici su se u jednoj ovakvoj koloni i nasmejali kada su dočekali rasplet.

Mi smo čuli da zečevi kao kućni ljubimci umeju da oštre zube na punjačima telefona, laptopova, kablovima za fen... Ipak, ovaj slučaj je i nas iznenadio. Da li ste vi čuli za nešto slično?

Video: Svinja od 200kg zamalo da bude reš pečena u požaru, a onda je strefilo nešto jednako strašno

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Montenegro

    A svinja ne preziva, iako ima papak, i to papak razdvojen, i za vas je necista! Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one neciste. (Stari Zavjet, Ponovljeni Zakon, 14:8).

  • Marko

    Istina. Vatrogasci su jurili prase i vikali "bežite,eksplodiraće"nastao je višesatni zastoj na putu. Sve je to posledica eksplozije plina na pumpi pre 20-tak dana malo niže ka Loznici.

  • Biljka

    Sve za opstanak, i prase zna ..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima