• 3

Nek te čuvaju anđeli, kad ja nisam uspela: Bolne reči devojke Radeta (25) poginulog kod Gradiške

- Nek te čuvaju anđeli, kad ja već nisam uspela... i nisam ti uspela noćas odgovoriti, volim i ja tebe! -  napisala je slomljena Jovana

  • 3

Rade Lisica (25) iz Gradiške je poginuo, a tri lica su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 6. i 7. januara, u gradiškom mestu Nova Topola.

U BMW-u koji je sleteo s puta, a zatim se isprevrtao, Rade je bio suvozač.

Zbog vesti o Radetovoj pogibji cela gradišta ostala je u šoku, a njegova devojka Jovana bolnim rečima se oprostila od svog nastradlog momka.

- Pa dokle, Bože više, dokle!!? Do kada mi misliš oduzimati drage osobe? Kada si krenuo prišao si meni i pitao jesam li gladna, kamo sreće da sam išla s tobom možda se sve ovo ne bi desilo, možda bismo išli zajedno na uranak, kako smo se dogovorili. Sutra je trebalo s tobom da idem po vizu, da te ispratim u Sloveniju... Nek te čuvaju anđeli, kad ja već nisam uspjela... i nisam ti uspjela noćas odgovoriti, volim i ja tebe! -  napisala je slomljena devojka.

Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je da je uviđaj obavio dežurni tužilac Siniša Vranješ.

- Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu sve potrebne mere i radnje s ciljem da se utvrde uzroci saobraćajne nezgode, uključujući i obdukciju, koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci - navela je Miletićeva.

Video: Vozi oprezno jer Ima samo jedan put

(Telegraf.rs/Novosti)

Komentari

  • Zalosno

    Deco,kada vozite ili ste vozeni,zapamtite imate samo jedan zivot. I ko sporo vozi uvek stigne a ko brzo,stigne pre ali tamo gde ne treba

  • Dadada

    Nije Bog nikom kriv

  • Partizan

    Pocivaj u miru...Tuga..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima