• 15

Komšić je izbo trudnu Kristinu 88 puta jer je htela da ga ostavi: Osuđen je na 25 godina robije

Devojku brutalno ubio nakon što mu je rekla da je zatrudnela sa drugim i da ga ostavlja

  • 15

David Komšić (22) pravosnažno je osuđen na 25 godina zatvora zbog brutalnog ubistva Kristine Krupljan u februaru 2017. godine.

Pravosnažna presuda Vrhovnog suda za ubistvo 18-godišnje Kristine Krupljan još nije dostavljena strankama jer tek mora da prođe sve interne procedure, ali Jutarnji list saznaje da je odluka donesena istog dana kada se održala i sednica veća, 9 decembra.

Veće je, piše Jutarnji, smatralo da je kazna od 25 godina zatvora dovoljna za 22-godišnjeg Komšića koji je 17. februara 2017. godine svojoj bivšoj devojci zadao 88 rana nožem. Ubio ju je na licu mesta, na parkingu u Ulici Svetog Josipa Radnika 16, u zagrebačkoj Volovčici.

David Komšić Kristinu je brutalno ubio nakon što su se vratili iz izlaska i nakon što mu je rekla da je zatrudnela s drugim muškarcem i da zbog toga raskida s njim. Komšić ju je ubio, odbacio nož, presvukao se, a onda s ocem otišao u policiju. 

Kristina Krupljan

Kristina pokušala da se odbrani Foto: index.hr

Pet rana bilo je smrtonosno, četiri ubodne rane u vrat i jedna u grudi, koja je Kristini povredila srce i pluća. Osim toga, Kristina je imala i odbrambene povrede, iz kojih je veštak zaključio da smrt nije nastupila trenutno i da je žrtva patila. I tragovi njenih patika na staklu automobila govore da je pokušavala da se podupre nogama kako bi se odbranila.

- Nikada nisam Kristini da oduzmem život. Ja se celog događaja i ne sećam, a nakon tog tragičnog događaja preduzeo sam sve kako bi joj se pomoglo. Sada će, evo, biti tri godine i svakim danom mi je sve teže da se nosim s tim što sam Kristini oduzeo život. Devojci koju sam voleo i koja mi je bila sve u životu. Svestan sam da sam uništio i živote dve porodice, njene i moje, kajem se i kajaću se dok sam živ - rekao je nedavno Komšić u obraćanju sudskom veću putem videolinka iz zatvora u Lepoglavi.

Video: Roditelji otkrili mural ubijenoj Violeti Jošić

(Telegraf.rs/Jutarnji)

Komentari

  • Agent.

    Eto, a juče su bas objavili vest koju sam takodje komentarisao. Isto se desilo i u Americi. I isto je osuđen. Samo na 65 godina. Sramota šta se ovde radi !

  • Rastko

    U Srbiji bi dobio min. 12 godina.

  • Bravo

    Dali ste dozvolu za ubice samo 25 god. SRAMOTA!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima