• 3

Poznat identitet muškaraca likvidiranih u Splitu: Ubijeni jer su napadaču maltretirali brata

Jedan je u nesreći ubio devojčicu

  • 3

U dve odvojene pucanjve u Splitu danas su ubijena trojica muškaraca. Dvojica su preminula na licu mesta, a jedan tokom pružanja lekarske pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, osmunjičeni ubica je Filip Z. Kako reporteri Index.hr saznaju na licu mesta, Filip Z. je u osvetnički pohod s vatrenim oružjem krenuo nakon što su mu nastradale osobe maltretirale brata.

Ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak.

Jurica Torlak imao je 38 godina. Kada je imao 22 godine, 2004. optužen je da je motociklom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala devojčica (8). 

Dete, deca, devojcicaa, bolnica, hitna pomoc, ambulantna kola, sanitet

Devojčica je preminula od povreda Foto: Profimedia/Alamy

Nesreća se dogodila 22. januara 2004. godine, kad je Torlak u pešačkoj zoni, pred osnovnom školom, motociklom i pri brzini od 52 km na sat srušio učenicu drugog razreda te škole Ivonu Lalić, odbacivši je na cestu. Torlak i suvozač Biuk pali su s motocikla i, kako je istragom utvrđeno, zatim su ustali, uzeli motocikl i napustili mesto nesreće. Devojčici je pružena prva pomoć, no umrla je od posledica teških povreda. Torlak je priznao da je kriv za nesreću, no ne i zato što detetu nije pomogao, piše Index.hr.

On je iz zatvora izašao 2008. godine, no život nije nastavio mirno. U sukobu sa s Adisom B. prerezan je po vratu. Adis B. je otac 16-godišnjakinje koja je bila u to vreme bila devojka 30-godišnjeg Michaela N.. Michael N. i Torlak bili su prijatelji, a Adis B. je Michaela napao sekirom. U istom sukobu po vratu je prerezan i Torlak.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

  • Prile

    Ako si ubio Dilere Droge Ruke ti se Pozlatile.

  • AlexRS

    Samo trojica, pa ti kao da si iz tandžare pucao. Hajmo sutra peticija i skupljanje priloga da se čoveku kupi mitraljez!!

  • brko

    Demokracija Made in Croatja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima