≫ 

Filip je ubio trojicu, koliko ja treba da pobijem: Bivši policajac napravio haos u bolnici

Bivši policajac pretio osoblju splitske bolnice da će ih pobiti

  • 2

Policija u Splitu uhapsila je u sredu uveče S. D. (47), bivšeg policajca, zbog pretnji smrću lekarima i medicinskom osoblju Zavoda za kardiohirurgiju splitskog KBC-a.

Bivši policijski službenik je, po prijavi, oko 12.30 časova nazvao na telefon i nakon što je slušalicu podigla medicinska sestra zatražio je da mu da lekara koji vodi lečenje njegove majke.

Pojasnio joj je da je lekar obećao da će majka biti operisana sredinom januara, ali da se do sad to nije dogodilo, a da on nikako ne može da dođe do njega niti mu se ovaj javlja na pozive.

Kad je medicinska sestra rekla da mu ne može dati lekara na telefon, S. D. je izgubio živce i revoltiran rekao: "Onaj momak je pobio trojicu, koliko njih bi trebalo ja da ubijem, pet ili deset".

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, on je rekao i da ništa ne funkcioniše i zapretio je da će, ako se išta dogodi njegovoj majci, ubiti i lekara i još deset ljudi.

Policija je ubrzo nakon dojave uhapsila svog bivšeg kolegu koji je navodno priznao da je zvao i da je izrekao grube reči, ali je demantovao da je pretio rečima koje je medicinska sestra zapisala i koje su prijavljene. Policija je od istražnog sudije zatražila nalog za pretragu njegovog stana.

Kako prenosi hrvatski list, osumnjičeni boluje od težeg oblika PTSP-a i leči se kod psihijatra.

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA