≫ 

Napadnut brat trostrukog ubice iz Splita: Ušao izbezumljen u taksi, lice mu je bilo oguljeno

- Rekao mi je: "Barba, ja sam vam brat onoga što je napravio onu tragediju" - priča taksista

  • 1
Filip Zavadlav Foto: Facebook/Filip Zavadlav

Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava, fizički je napadnut danas u Splitu. Iz splitske policije su za 24sata potvrdili da su stupili telefonski u kontakt sa Stanislavom i on im je rekao da je napadnut.

Međutim, rekao je da ne želi doći na službeni razgovor i nije zatražio pomoć lekara.

Stanislav je upao u taksi kod splitskog City centra i zatražio pomoć od vozača. Rekao je, kažu svedoci, da je on brat Filipa Zavadlava. Taksista ga je zatim povezao jedan deo puta, a on se onda samo udaljio i seo u autobus, kažu očevici.

Takođe, navodno je vozač autobusa hteo pozvati Hitnu pomoć, ali Stanislav mu nije dopustio.

- Nisam znao šta bih, ušao je u auto. Nisam ga ja ni znao od pre. Ušao mi je u auto kod City centra i pitao može li do grada. Povezao sam ga, a on mi je rekao: "Barba, ja sam vam brat onoga što je napravio onu tragediju". Ja mu govorim šta ti je, dođi sebi, a on mi kaže da su ga napali. Imao je tamne pantalone, tamniju majicu, jaknu, a u rukama je držao belu zimsku kapu - priča taksista.

- Imao je oguljen deo lica na desnoj strani glave, kao kad padneš s motora i ostane ti crveno. Ostavio sam ga na stanici jer sam iza sebe video da dolazi policija pod rotacijom. Pitao me koliko je dužan, a ja sam mu rekao ništa, dobro je. Kasnije sam pozvao policiju - rekao je taksista.

Splitska policija je potvrdila da su primili dojavu o napadnutoj muškoj osobi, ali zasada nemaju nikakvih konkretnijih saznanja. Nemaju ni informaciju da je iko zatražio lekasku pomoć.

(Telegraf.rs/ 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    16. januar 2020 | 20:13

    Tako su mu i brata napadali pa su i prosli tako kako su a sad njihovi prijatelji i ovoga pa kad dodje do nove tragedije opet krivac izvrsilac a sto huligani odaju slobodni to nikom nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA