≫ 

Hrvatska policija odgovorila na prozivke o zaplenjenoj drogi: Niko nije napušen, iako je puno trave

Njihova objava je uključivala zaplene velike količine marihuane, a korisnicima nije dugo trebalo da počnu da im upućuju šaljive komentare

  • 0
Hrvatsa policija marihuana status tviter Foto: Tanjug/AP, Twitter/mup_rh

Hrvatska policija se na svom službenom Tviter profilu pohvalila kako ozbiljno obavlja svoj posao, pa je navela šta su sve službenici uradili tokom januara. Međutim, ubrzo su se nizali šaljivi komentari i još bolji odgovor policije. 

- Hrvatska policija misli ozbiljno! Godina je tek počela, a mi smo nastavili sa zaplenama - poručili su uz fotografije onoga što je zaplenjeno.

Njihova objava je uključivala zaplene velike količine marihuane, a korisnicima nije dugo trebalo da počnu da im upućuju šaljive komentare.

"To znači 525 kilograma marihuane i sedam laboratorija? Jesam li ja napušen ili vi?", pitao ih je jedan korisnik koji se potrudio da izbroji količinu marihuane i laboratorija koje su policajci naveli u odvojenim stavkama.

Nije dugo trebalo da mu stigne odgovor.

- Niko nije napušen iako je puno trave. Navodili smo najvažnije slučajeve. Vaša matematika je u redu. Hvala što nas pratite - napisali su i dodali plavo srce.

Video: Srpski carinici uhapsili Bugarina sa 30 kilograma heroina

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA