≫ 

Hrvatska pošta se oglasila: Uzalud čekate pošiljke iz Kine, obustava letova i razmene paketa

Prevoz neće saobraćati do daljnjeg

  • 3
Vuhan, Kina, epidemija, zaraza, virus, Koronavirus Foto: Tanjug/AP

Hrvatska pošta primila je obaveštenje od avio-prevoznika KLM, Lufthanse LH i Turkish Airlinesa da zbog prevencije opasnosti širenja koronavirusa letovi iz Narodne Republike Kine prema Republici Hrvatskoj neće saobraćati do daljnjeg što će uticati na uobičajeno poštansko poslovanje u razmeni pošiljaka, kako su naveli u svom saopštenju.

- Stoga korisnike usluga Hrvatske pošte molimo za razumevanje, a o svim promenama pravovremeno ćemo vas obaveštavati - piše na njihovim službenim stranicama.

Broj zaraženih novim koronavirusom u Kini porastao je na više od 11.000, a do sada je umrlo 259 obolelih, objavile su kineske zdravstvene vlasti u subotu.

Kako je danas tvitovala Svetska zdravstvena organizacija, nema opasnosti od pošiljaka koje stižu iz Kine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    1. februar 2020 | 15:39

    Pametan potez

  • Postar

    1. februar 2020 | 20:12

    Svaka vam cast Hrvati,pametan potez,ja sam postar kod nas u Bih,Republika Srpska,Zvornik i dalje nosimo posiljke iz Kine,nekom je vaznije zaraditi 4-5km,nije bitna zaraza,ja koa postar moram da ih nosim niko me ne pita,ajd sto cu zaraziti sebe,vec i svoju porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA