Majka ubijene Lane saslušana u Beogradu: "Moja ćerka se nije ubila"

Obdukcijom je utvrđeno da je Bijedićeva udarana, davljena i bačena u reku, a njeno telo pronađeno je u večernjim satima u Studenčici

  • 1
Lana Bijedić Foto: Facebook

Nina Bijedić, majka ubijene Lane Bijedić, je u izuzetno teškom psihičkom stanju saslušana u Beogradu zbog okolnosti ubistva njene 19-godišnje ćerke (19), koja je ubijena prošle godine.

Majka nesrećne devojke tokom saslušanja na okolnosti ovog užasnog zločina, jedva je govorila.

Zbog takvog stanja, ona nije ni imala snage, kako je to iznela, da dođe u Mostar, odnosno Hercegovinu, na saslušanje.

Navodno, i sama traži odgovor na pitanje zbog čega se njena ćerka tog kobnog 6. oktobra iz stana u Mostaru zaputila prema Čapljini kada je u poslepodnevnim satima trebalo da otputuje za Sarajevo, gde je, prema njenim rečima, upisala željeni fakultet.

Takođe, prema saznanjima "Avaza", upitana o tome da li misli da je njena ćerka mogla da počini samoubistvo, ona je to odlučno odbacila.

Podsetimo, obdukcijom je utvrđeno da je Bijedićeva udarana, davljena i bačena u reku. Njeno telo je u večrnjim satima u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog uočio lokalni ribar.

Kako prenosi list, istražiteljski tim će posnovo da pristupi analizi svih do sada prikupljenih materijalnih i drugih dokaza i detaljnom pregledu iskaza svih do sada, nešto više od 60, saslušanih svedoka.

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    5. februar 2020 | 09:13

    Не знам зашто,али ми се јавља веза убиства Драгичевића,са овом девојком...Исти начин.Да није масовни убица? Без разлога? Или са разлогом?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA