≫ 

Ovo je Amina (18) koja je poginula u strašnoj nesreći tokom časa vožnje: Auto potpuno smrskan

Devojka je bila maturantkinja Druge srednje škole u Cazinu

  • 17
Saobracajna nesreca Amina Beširević Foto - Ilustracija: Telegra, Facebook/Bosanska Krajina u srcu

Poznat je identitet devojke koje je juče poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Cazina u BiH tokom časova vožnje.

Reč je o 18-godišnjoj Amini Beširević, maturantkinji Druge srednje škole u Cazinu.

- S dubokim bolom obaveštavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila učenica naše Škole odeljenja IV AT (arhitektonski tehničar) BEŠIREVIĆ AMINA. Draga naša Amina, molimo Boga dragog da ti oprosti grehe i podari lepote dženeta. Ostaješ u divnim sećanjima svojih razrednih kolega, razredne, profesora i ostalog osoblja naše Škole. U ime svih zaposlenih izražavamo saučešće i delimo bol s porodicom - objavio je na Fejsbuk stranici škole direktor Haris Ćoralić.

Na društvenim mrežama objavljene su i strašne fotografije automobila nakon udesa, na kojima se vidi kako je vozilo potpuno uništeno.

Devojka je poginula tokom časa vožnje autoškole u stravičnom sudaru s kamionom. U nesreći je lakše povređen njen instruktor.

Nesreća se dogodila na putu Cazin - Lojićka, na opasnoj krivini gde su se i ranije često događale nesreće, preneo je juče Avaz.

Video: Žena učila da vozi pa napravila rusvaj na parkingu uz totalnu materijalnu štetu

(Telegraf.rs/Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    5. februar 2020 | 09:55

    Bog ne postoji!

  • Red briggade

    5. februar 2020 | 10:35

    U Srbiji i zemljama u okruženju, instruktori vožnje već prvi čas izvode kandidate na gradsku vožnju, iako je decidno predviđeno koliko časova kandidat mora provesti na obuci na poligonu, a sve u cilju uštede goriva. Pišu se časovi kao realizovani, a nisu. Većina auto škola je dozvole za rad dobila raznim mahinacijama iako ne ispunjavaju uslove odnosno nemaju poligon za obuku. Konverzacija između instruktora i kandidata prvog časa teče ovako: " Šta voziš kući??? Znaš da ti je ovo kvačilo, kočnica i gas...malo jači gas kad polaziš da ti ne ugasi...isto ti je kao kod kuće kad voziš"...Samim tim već su animirali kandidata da se psihološki ubedi kako " zna da vozi"...i onda 15-20 km/h gradskim ulicama, a instruktori vuku volan levo desno u raskrsnicama...

  • DARKO 100%

    5. februar 2020 | 10:37

    Da li se zna uzrok nesrece ili koje izazvao nesrecu,sta kazu preziveli ucesnici u sudaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA