≫ 

Devojka koja je u malom hrvatskom mestu otrovala momka s njim je imala turbulentan i tajnovit odnos

Neki meštani ne mogu da poveruju da je Kristina otrovala Denisa

  • 2

Hrvatska policija sumnjiči Kristinu F. (27) iz Vivodine pored Ozlja da je pre nekoliko dana otrovala Denisa M. (41) iz istog mesta.

- Nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja Kristina F. se sumnjiči da je 22. januara nepoznatim sredstvom koje u sebi sadrži etilen-glikol otrovala četrdesetjednogodišnjaka, usled čega je on zbog teškog zdravstvenog stanja idućeg dana zbrinut u zdravstvenoj ustanovi - kazali su u PU karlovačkoj.

Devojku sumnjiče za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, zbog čega je ispitana i na karlovačkom Županijskom sudu.

Meštani su u šoku.

- Tako nešto nikako i nikada ne bih mogao povezati s njom. Ona je odlična mlada osoba, vredna i svestrana iz porodice koju svi poštuju, koja je radna i poštena i za koju niko nema nikakvih loših reči. Naprotiv, samo dobrih. I Kristina je zaposlena kod privatnika, aktivna je u lokalnom KUD-u, svira nekoliko instrumenata, peva u zboru, svira i peva u crkvi, i vatrogascima pomaže, radi na porofičnom imanju i da vam sada treba ekipa koja će pomoći u kopanju vinograda i ona bi odmah došla i radila i više od nekog muškarca.

Vivodina Printskrin: Google Maps

- Ma, takva vam je i čitava njena porodica, pomogli bi svima, i neprijatelju ako treba. Koliko znam ima i dečka, ali ne možemo je povezati sa Denisom. Koliko znamo, nisu isto društvo, niti su ikada bili zajedno. Denis radi kod privatnika, ponekad ga vidimo u kafiću gde popije kavu i to je to. Nekada je bio skloniji alkoholu, ali u poslednje vreme više ne pije. Ma, pre bih rekao da je sam nešto loše popio, nego da ona ima nešto s tim – kažu meštani za "Večernji list".

Vivodinci koji stanuju u blizini Denisa takođe imaju samo reči hvale za Kristinu i žao im je, kažu, što je ovakva situacija snašla te dve porodice.

Za nju, kažu, da im je neko rekao da je negde ukrala jabuku, rekli bi da to nije ona, a kamoli ovako nešto. Nadaju se da će istraga pokazati da je reč o nesporazumu, jer devojka, kažu, nije zaslužila da joj se tako nešto događa.

Žele Denisu da se oporavi i da sve dobro prođe, ali dodaju, znaju da Denis zna biti 'čudan' i da očito neki problem za koju se i nije znalo, među njima postoji.

- Čuli smo da je Kristina pre imala nekih nesporazuma s njim, u smislu da je on hteo vezu s njom, a ona nije bila zainteresovana. Za nju tu više nije bilo nikakve priče, ali neki kažu da je on i dalje insistirao, pa da ga je čak pre četiri godine prijavila policiji zbog maltretiranja. Nismo baš sigurni da je on prestao nakon prijave - dodaju nam sagovornici.

Video: Ona je bila najveća srpska trovačica: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    8. februar 2020 | 08:07

    Pa ko zna kakav je on skot bio......

  • DARKO 100%

    8. februar 2020 | 07:44

    Ispod mire sto djavola vire,tako kaze narodna poslovica ,a ko ji je od tih sto djavola proradio ili nije to ce utvrditi sud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA