Vedrana (31) nestala pre 3 meseca: Rekla da će skočiti u Savu, iz kuće u Brčkom istrčala bosonoga

Kako navodi otac devojke, bila je tužna pre nestanka jer ju je dečko ostavio i otišao u Nemačku

  • 2
Nestala Vedrana Damjanovic Foto: Policija Brčko distrikta

Vedrana Damjanović (32) iz Brčkog u Republici Srpskoj nestala je 13. novembra prošle godine, a sve što su do sada na njenom pronalasku uradili rodbina i policija bilo je bezuspešno.

Kada je nestala, na sebi je imala tuniku i helanke, a iz kuće je izašla bosa i otišla u nepoznatom pravcu.

- Sa majkom je nešto pričala, poljubila je, rekla joj je: "Mama, ja ću da skočim u Savu" i da ne može više da živi. Majka je trčala za njom, ali joj je rekla da ne trči, jer je neće stići. Ne zna se da li je skočila u Savu, ali nije mogla stići do Save, jer smo sin i ja odmah išli za njom kolima. Tražili smo je na Ivicima, u Grčici... Nigde nismo mogli da je nađemo - kaže njen otac Zdravko Damjanović.

Njena sestra kaže da je policija obavila opsežnu istragu odmah, pola sata posle njenog nestanka, ali nažalost, nisu imali nikakvih rezultata.

- I ronioci, i čamci su je tražili, ali ništa... - kaže ona.

Vedranin otac kaže da se njegova ćerka pre nestanka ponašala normalno, mada je poslednjih desetak dana bila tužna jer ju je dečko ostavio i otišao u Nemačku.

- Jednom je pukla i rekla: "Neću više da slušam neke gluposti, neke priče, ne mogu da živim tako, trne mi ruka, srce mi kuca, boli me..." - priča njen otac.

Istraga je pokrenuta odmah po prijavi nestanka nadležnoj policijskoj stanici, a porodica je dobijala informacije da je devojka viđena negde na Ozrenu, u selu Turija.

- Preduzet je maksimum mera i radnji kada je u pitanju postupanje policije. Pored toga smo obavestili i javnost da nam pomogne u traženju nestale osobe ali te mere nisu do sada dale pozitivne rezultate - kažu iz policije.

Porodica nestale devojke veruje da je Vedrana živa. Zato apeluju na sve ljude koji su je možda videli ili imaju neku informaciju o njoj da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu na broj 122 ili 049/233-200.

Video: Devojka krenula u šetnju sa psom, a onda je u sekundi nestala

(Telegraf.rs/BN TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acaa

    8. februar 2020 | 12:38

    Možda je otišla za bivšem da bude u njegovoj blizini i ako nisu zajedno. Nadam se da je živa.

  • Mane

    10. februar 2020 | 14:50

    E moja ti baciti se u Savu samo zbog dečka koji je digao rep i otišao.. Kako se ono kaže prvi otišao drugi se protego.. Nadam se da je dobro..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA