≫ 

Šerif Kurić krao da bi prehranio porodicu, a sad nosi nanogicu: Meštani mu pomažu da čuva 4 dece

Umesto zatvora, dobio je električnu narukvicu

  • 7
Šerif Kurić Foto: Facebook/Šerif Kurić

Šerif Kurić iz mesta Sibenica kod Jajca je osuđen na 11 meseci kućnog pritvora zbog krađe šume. To je činio jer tvrdi da njegova šestočlana porodica nema od čega da živi. Sada je zahvaljujući dobrim ljudima dobio pomoć.

Kurić je nedavno za "Avaz" rekao da je na krađu bio primoran jer ni on ni njegova supruga nemaju posao, a deca su gladna.

- Ja sam otac četvoro dece, koju školujem. Supruga i ja ne radimo nigde, nema posla. A i što bih radio, ne mogu. Osuđen sam zbog prodaje drva, krao sam šumu i prodavao - rekao je on.

Priča kako je krao da bi prehranio porodicu. To im je, kako kaže, bio jedini izvor prihoda. A onda je stigla kazna. Umesto zatvora, dobio je električnu narukvicu.

- Stavili mi ovu narukvicu. Ne mogu se maknuti dalje od 50 metara. Ja bih se snašao, da prehranim decu, ali ne mogu. Ne daju mi da živim i radim. Mogao sam ja raditi i u jednoj firmi, našao sam bio posao, ali ne daju. Sad moram moliti za pomoć, bilo kakva pomoć nama je dobro došla - rekao je tada.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije meštana koji su danas posetili porodicu kurić i doneli im pomoć.

- Radi se o krevetu za malu bebu, korpa za novorođenče i šetalica jer Šerif ubrzo treba opet da postane tata, kao i paket sa prehrambenim proizvodima. Dobri ljudi hvala vam na svakoj podršci - naveo je Sinan Smajić na Fejbuku.

Najstarije dete Kurića ima 11 godina, dok najmlađe ima dve godine.

Video: Trenutak u kom muzičar Amadeus benda stavlja 4.000 evra na krilo Milana koji se bori za život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. februar 2020 | 08:35

    Sta kaze Serif "ne mora da radi" pa je krao da prehrani porodicu. A sad je kao nasao posao i hoce da radi al ne moze zbog nanogice. Evo sve ti verujem. Koliko para treba samo kazi bajo, evo cim se vratim sa posla na kome skapavam od rada za 40.000 din poslacu ti nesto jer ti kako sam kazes ne moras da radis a ja moram jer si ti pametniji i nosis nanogicu a ja sam glup i zrtva sam kapitalizma.

  • Xx

    12. februar 2020 | 08:23

    Ni mom sinu krevet neda da radi.....

  • Nevena

    12. februar 2020 | 08:16

    Ovo mora da nije srpska suma u pitanju jer je tamo precutno dozvoljeno srpsku sumu sjeci i obnovljenu imovinu svojim novcem ponovo devastirati... nikada niko za to nije odgovarao jos su ih u ovakvim slucajevima vlasti i pravdale... a supruga sta je sa suprugom zasto ona nista ne radi???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA