≫ 

Rat kavčana i škaljaraca sve krvaviji: Egzekucije u po bela dana, Roganović poslednja žrtva

Rat između kavčana i škaljaraca sve je krvaviji i ne jenjava već godinama

  • 25
Crnogorska policija, pištolj Foto-ilustracija: E-Stock.us/Petar Jovanovic, Pixabay

Šćepan Roganović, za koga se sumnja da je jedan od članova kavačkog klana, ubijen je danas u Herceg Novom na stepeništu usred bela dana. Prema prvim informacijama, on je usmrćen sa pet hitaca na stepeništu kod Kanli kule. Krvavi sukob kavčana i šljaraca ne jenjava godinama, a ubistva su sve smelija - u sred bela dana, kao i na javnim mestima, u čestim slučajevima i pred svedocima.

Škaljarci ubijeni na javnom mestu pred porodicom

Igor Dedović, Stamatović Stevan Igor Dedović i Stevan Stamatović, Foto: MUP RS

Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni su sa 24 hitaca krajem januara ove godine, kada su im u kafiću u Atini prišla četiri muškarca i izrešetali ih. Treba napomenuti da je u tom trenutku ugostiteljski objekat bio pun gostiju, a dva pripadnika škaljarskog klana usmrćena su pred suprugama i decom.

Egzekucija Bogdana Milića u kafiću

Bogdan Milić, za koga je sumnja da je povezan sa škaljarskim klanom, ubijen je letos na Cetinju dok je sedeo u kafiću, u sred bela dana. Na njega je pucano iz automobila u pokretu, a tom prilikom ranjene su još tri osobe.

Roganovićev brat ostao bez nogu

Duško Roganović Foto: Facebook/Podrska Za Novljane Roganovic Vladimira,Duleta i Cadja,Uz Vas Smo!

Brat Šćepana Roganovića, Duško, takođe je bio meta napada u sred bela dana. Naime, on je krajem aprila 2017. bio žrtva bombaškog napada. Bomba je aktivirana u trenutku kada je vozilo prolazilo pored autobuske stanice, a tom prilikom član kavačkog klana ostao je bez nogu.

Brat od strica elimisan u Beču

Jedan od članova kavačkog klana Vladimir Roganović, inače brat od strica Šćepana Roganovića, ubijen je u decembru 2018. godine u Beču. On je likvidiran zajedno sa još jednim članom te kriminalne grupe, a do pucnjave je došlo oko 14 sati popodne u centru prestonice Austrije.

Vladimir Roganovic Foto: Facebook/Vladimir Roganovic

Jedan od svedoka video je muškarca kako leži na ulici i rekao da je čuo kako je neko od muškaraca na srpskom jeziku vikao "brate, brate",

Milo Ilić ubijen u Podgorici

Milo Ilić (28), koji je pripadnik kavačkog klana, ubijen je u aprilu prošle godine oko 16 časova ispred lokala "Forma" u Podgorici. Prema saznanjima, on je parkirao automobil i nameravao je da pređe ulicu, kada je iz auta za sada nepoznata osoba ispalila više metaka u njega iz automatskog oružja.

Milo Ilic Foto: Facebook/ Milo Ilic

Ilić je onda ranjen krenuo da beži, ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga, ubica se dao u bekstvo. Ilić je likvidiran u Ulici oktobarske revolucije, u blizini Autobuske stanice.

Video: Mesto likvidacije u Atini: Ovde su ubice hladnokrvno izrešetale Škaljarce naočigled dece

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf

    13. februar 2020 | 14:45

    Sve pare, svo bogatstvo vam je džaba kad ne smijete izaći iz kuce, a kad izađete svaki šum vam ledi kosti. Manite se djeco toga zla!

  • hhhh

    13. februar 2020 | 17:08

    Koji su ovo likovi...Pa kakav je to zivot da strahujes od svoje senke ocete neko iza ugla roknut...Zbog cega?Malo para i dupeta?Ma daj nadji posao i radi..miran san nema cenu.Izgleda da smo mi svi budale sto radimo a ovi su pametni...Nista im nece vratit bracu,oceve,ni jedan dinar.A ne znam dal u zagrobni zivot nosite te pare ili sta?mogli svi zivet jos 30 godina al kako ono kazu ovi mangupi "Bolje jedan dan kao lav nego ceo zivot kao mis"Na zalost taj jedan dan brzo prodje a onda bi svi kao mis allll nazalost to nije bio dogovor.Opametite se deco vise od ovog nema leba.

  • Srbija

    13. februar 2020 | 15:14

    Ne vidim razlog zasto gradjani Srbije treba svakog dana da citaju kako se gradjani tojest kriminalci Crne Gore tamane medjusobno. Nek se tamo tamane, njihov problem. Mi imamo nase probleme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA