≫ 

Srpski kuvar koji je nestao u Zagrebu u zatvoru u Sloveniji

Markusu se od petka, 7. februara gubi svaki trag, a njegova sestra je pozvala sve koji imaju neke informacije o njegovom nestanku da obaveste policiju

  • 12
Dejan Markus Foto: Facebook

Srpski kuvar Dejan Markus koji je nestao u Zagrebu je pronađen, ali se on nalazi u zatvoru u Sloveniji, piše Index.hr.

Kako piše ovaj portal, nije poznato više detalja, ali nezvanično se nalazi u zatvoru. Jutarnji list navodi da je on uhapšen zbog sumnje da je krijumčario drogu u automobilu.

Pošto je Markus strani državljanin, određen mu je pritvor, a nalazi se u pritvoru u Mariboru. U njegovom automobilu navodno je nađeno 3 litra amfetamina.

Njegova sestra Jelena Markus rekla je za Blic.rs da je jutros, dok je putovala za Zagreb, dobila informaciju da je Dejan pronađen i da je u Mariboru u zatvoru. Prema njenim rečima, hrvatska policija je to rekla Dejanovom prijatelju koji je prijavio njegov nestanak u Zagrebu. Takođe, rekli su joj da je njihov posao završen i uputili su je tamo.

- Došla sam u Maribor i ušla u prvu policijsku stanicu, jer nisu mi dali informaciju ni kome ni gde da se obratim. Jedan policajac, kojem smo objasnili situaciju, rekao je da odem u Okružni sud u Ptuju. Stigla sam u Ptuj. Međutim, bilo je već 16, 17 sati. Onda smo išla sa prijateljima u prvu dežurnu stanicu. Rekli smo im da nam je rečeno da je u petak Dejan priveden, ali oni su nam rekli da ništa ne znaju i vratili nas na Okružni sud. Oni rade od 8 ujutru - rekla je za Blic njegova sestra Jelena Markus Vučković.

Jelena ističe da svog brata Dejana još nije videla.

Dejan Markus kuvar Printskrin: Youtube/Vip Kuvar Tv Grand

- Ako se to desilo u petak, neko je morao da bude obavešten. Ja ga nisam videla, nisam dobila info ni da li mogu da stupim u kontakt, ni da li je živ, sve što saznam mogu da kažem ujutru.

O vesti da je njen brat uhapšen s drogom, kako je objavio Jutarnji list, kaže:

- Ja sam u šoku, prvi put tako nešto čujem. Dejan nije ni pušač, to nije moj brat kog znam 34 godine, prosto ne... Bitno mi je da je živ i zdrav i da ga vidim , da mogu da mu pomognem. Dejan je neko ko nije znao da uđe u konflikt. Mi smo svi ovde zgranuti, nikad u životu mi ne bi palo na pamet tako nešto... - navela je ona.

Da podsetimo, Beograđanin nastanjen u Zagrebu, Dejan Markus (44), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem" koji je nestao 7. februara, je pronađen, objavila je njegova sestra na Fejsbuk nalogu.

- Ovim postom bih htela da vam se svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najlepšu vest koju smo čekali Dejan je živ, ali dok se sama ne uverim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reči... Hvala vam od srca svima - napisala je njegova sestra Jelena Markus Vučković.

Njemu se od petka, 7. februara gubio svaki trag. Njegov nestanak bio je prijavljen policiji, koja je zatim otpočela potragu za njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA