≫ 

Ubijeni Šćepan Roganović nije se osećao ugroženim: Pronađeni motocikl i oružje korišćeno u ubistvu?

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog ubistva

  • 0
Šćepan Roganović Foto: radiojadran.com, Facebook

Pet hitaca ispaljeno je juče oko 9 sati u Šćepana Roganovića (36), kada je taj Novljanin krenuo da silazi stepeništem koje od Kanli kule vodi ka gradu. Iz Uprave policije saopštili su da intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva u Herceg Novom i identifikovanju ubice, prenose Vijesti.

- Za sada nepoznato lice je ispalilo više projektila iz vatrenog oružja u pravcu Š.R. kojom prilikom je on smrtno stradao. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju predmetnog događaja i identifikovanju počinioca - piše u saopštenju.

Vijestima je iz više izvora iz policije rečeno da su inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen. Jedan od izvora kazao je da su inspektori skidali video nadzor sa objekata u Podima...

Službenici policije juče su, rečeno je nezvanično, uzeli i izjavu od očevica ubistva, ali nije poznato da li je ta osoba pomogla istrazi.

Scepan Roganovic Foto: Facebook

Vijestima je nezvanično rečeno da je u tamošnjoj i kotorskoj policiji saslušano više osoba koje policija označava članovima škaljarskog kriminalnog klana.

Iz Uprave policije, međutim, nisu precizirali da li je ubistvo Roganovića nastavak rata klanova, tokom kojeg je ubijeno 37 osoba, među kojima su i slučajne žrtve.

Iako je u javnosti označavan članom kavačkog kriminalnog klana, upućeni u bezbednosne prilike tvrde da Roganović nije vodio računa o svojoj bezbednosti, jer se nije osećao ugroženim.

Taj tridesetšestogodišnjak treća je žrtva iz porodice Roganović od početka sukoba crnogorskih klanova.

Video: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA