≫ 

Majka devetoro dece izbodena na smrt u Hrvatskoj: Uhapšen njen nevenčani suprug

Ona je bila majka više dece

  • 2

Muškarac (35) iz Male Subotice je juče, 17. februaram s nekoliko uboda nožem usmrtio svoju suprugu Violetu (37). Kako piše 24sata.hr, supružnici su se često svađali.

U čakovečku bolnicu u nedelju je primljena teško povređena 37-godišnjakinja koja je u ponedjeljak ujutro preminula, izvestila je međimurska policija koja je uhapsila mogućeg ubicu, žrtvinog nevenčanog supruga.

- Juče, 16. februara 2020. godine u 18 sati i 52 minuta policija je dobila dojavu Županijske bolnice u Čalovcu da je na hitno bolničko odeljenje primljena 37-godišnjakinja s teškim povredama opasnim po život. Danas, 17. februara dobili smo obaveštenje da je ona, nažalost, preminula - saopštila je policija.

Portal emedjimurje nezvanično saznaje da je preminula Violeta O, majka devetero dece.

Kako saznaje Jutarnji List, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloletnu ćerku. Muškarac ju je potom ubo nožem, a supruga je preminula u bolnici.

Video: S nožem u ruci ukrali oko 1.000 evra iz prodavnice u Mirijevu

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA