Nova tuga u domu bivšeg policajca: Poginule mu obe ćerke, a sad sahranjuje i svog oca

Pošto je ostao bez dve ćerke, preminuo mu je i otac

  • 9
Elma i Irma Ušto, Alija Foto: faktor.ba

Tuga u porodici Midhata Ušta, bivšeg policajca, nastavljena je pošto je sahranio dve ćerke Elmu (20) i Ilmu (19), koje su poginule u saobraćajnoj nesreći 16. februara kod Geteborga, prenosi Radio Sarajevo.

Bivši specijalac je pre dva dana u Švedskoj saznao da mi je u Sarajevu preminuo otac.

Vest je potvrdila osoba bliska porodici Ušto, koja je često imala priliku da čuje priče o povezanosti deda Alije i njegovih unuka Elme i Ilme.

- Alija je živeo u Sarajevu. Teško je kazati, ali je umro od tuge za svojim unukama, koje su ga često posećivale u BiH - rekao je prijatelj porodice Ušto.

Midhat Ušto živi i radi u Švedskoj. Bosanska zajednica u Švedskoj bila je jedinstvena nakon što je stigla vest da su u tragičnoj nesreći poginule ćerke Midhata Ušte.

Na jednoj Fejsbuk grupi bio je otvoren žiro-račun pomoći za porodicu Midhata Ušte, koji je sada ostao bez tri člana uže porodice. Prikupljena su određena novčana sredstva koja će moderatori grupe dodeliti porodici bivšeg policajca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA