≫ 

Nakon što su ga pretukli, umro od gušenja hranom: Detalji stravičnog porodičnog nasilja u Banjaluci

Obdukcijom utvrđeno da Milorad nije imao teške povrede, već da je preminuo usled gušenja hranom koja mu se vratila iz želuca u dušnik

  • 2
Policija, republika srpska, police Republic Srpska Foto: AFP/Profimedia

Milorad B. (53) iz Banjaluke je nakon sukoba s bratom i sinovcima umro bizarnom smrću, jer se ugušio hranom, otkriva Srpskainfo.

Izvor iz istrage otkriva da se Miloradu B. tokom sukoba pokrenula hrana iz želuca i završila u dušniku, zbog čega se ugušio u policijskom automobilu.

Zbog Miloradove smrti odmah su uhapšeni njegov brat Predrag (50) i njegovi sinovi blizanci David (21) i Danilo (21), kao i Slaviša A. (30), koji je radio kao vozač u Predragovoj firmi.

Do sukoba je došlo u nedelju oko 20 časova ispred njihovih porodičnih kuća u banjalučkom naselju Petrićevac.

Prema saznanjima Srpskainfo, već duže vremena traje sukob između braće Milorada i Predraga, a zbog toga je već nekoliko puta reagovala i banjalučka policija.

Njihovi poznanici su ispričali da su jedno vreme njih dvojica živeli zajedno u kući, ali da je stalno bilo sukoba, zbog čega je njihov otac Predragu napravio drugu kuću, odmah iza porodične.

- Ni kada se Predrag preselio u drugu kuću nisu prestali sukobi. Međutim, kada im je otac umro u avgustu došlo je do još češćih svađa. Čuo sam da je sukob nastao oko podele prve kuće, a ostavinska rasprava je bila zakazana za sredu. Navodno je Predrag tvrdio da mu pripada i pola kuće u kojoj je živeo Milorad, a on se nije slagao s tim – kaže sagovornik Srpska info.

Kako je počeo sukob

Sagovornik ističe da je Milorad ranije imao restoran, a da je Predrag vlasnik kafića na pijaci, a bavio se i prodajom polovne bele tehnike. U nedelju je došao kamion da mu istovari robu i tada je počeo sukob između njih.

- Tada je naišao Milorad, koji je bio pijan, i počeo da lupa po kamionu i galami. Navodno se popeo na prikolicu i lupao po uređajima. Tada je Predrag pozvao policiju i prijavio ga - kaže izvor Srpskainfo i dodaje da je navodno u jednom trenutku Milorad pao s prikolice.

U tom trenutku dolazi do sukoba između Milorada sa jedne, i Predraga, njegovih sinova i vozača s druge strane.

Miloradu pozlilo u automobilu

Očevici pričaju da je sukob duže trajao, a da se tu zatim pojavila i policijska patrola.

Pošto je Milorad prijavljen da narušava javni red i mir, policija ga je uhapsila i povezla prema policijskoj stanici Lazarevo, koja nije puno udaljena. Međutim, u jednom trenutku Miloradu je pozlilo i on je preminuo.

Prema saznanjima Srpskainfo, obdukcijom je utvrđeno da je Milorad bio pod uticajem alkohola.

Izvor ovog lista otkriva da je uzrok smrti bizaran i da su svi ostali iznenađeni kada se saznalo za njega.

- U jednom trenuku, hrana iz želuca je krenula gore i došla do dušnika, gde se zaustavila. Zbog toga Milorad nije mogao da dođe do vazduha i ugušio se. Pregledom njegovog tela utvrđeno je da nije imao teške povrede, kao što su naprimer lomovi – navodi Srpskainfo saznanja od izvora dobro upućenog u istragu.

Na potezu tužilac

On je pojasnio da je sada na tužiocu da odluči o kojem krivičnom delu se ovde radi.

Meštani ulice gde se nalazi kuća preminulog u neverici su komentarisali sukob između braće.

- To je bilo užasno, čuo sam galamu i vrisku. Kada sam izašao, video sam da njih četvorica tuku Milorada, koji je u jednom trenutku ležao na zemlji. Izgledali su kao hijene, niko nije smeo da priđe – ispričao je jedan od komšija i dodao da su obojica Predragovih sinova na policijskoj akademiji.

Video: Užas nad užasima: Nasmrt pretukli čoveka na Badnje veče zbog jedne novčanice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    3. mart 2020 | 09:20

    Treba te izrode posteno kazniti tako se sa zivotinjama ne radi.

  • Zoja

    3. mart 2020 | 13:55

    Pa pošto je zadobio lakše telesne povrede, verovatno su ga te četiri "hijene" mazile, pa je on od prevelike ljubavi preminuo. Užas nad užasima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA