≫ 

Užas u Hrvatskoj: Vozač školskog autobusa (40) godinu dana silovao učenicu (14)

Terete ga da je s devojčicom imao polni odnos

  • 7
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

Severnu Hrvatsku šokirao je najnoviji slučaj seksualnog iskorišćavanja dece. Nadležno Opštinsko državno odvetništvo u petak je ispitalo 40-godišnjeg vozača, kojeg sumnjiče za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 15 godina.

Terete ga da je s devojčicom imao polni odnos.

Osumnjičenom je određeno zadržaanje, kako bi se sprečilo da utiče na svedoke ili ponovi krivično delo. Kako nezvanično saznaju 24sata.hr, reč je o vozaču školskog autobusa za kojeg se osnovano sumnja da je od maja 2019. godine do februara ove godine u mestu na severu Hrvatske imao polne odnose s 14-godišnjom učenicom osmog razreda.

Vozača su navodno prijavili roditelji devojčice nakon što su saznali šta se događa. Inače, za kazneno delo seksualnog zlostavljanja deteta mlađeg od 15 godina u kaznenom zakonu određena je kazna zatvora od tri do 15 godina.

Iako mnogi pedofile zamišljaju kao pokvarene muškarce koji se šunjaju oko vrtića ili osnovne škole, statistika pokazuje da se žrtva i počinitelj poznaju od ranije u čak 70 do 90 posto slučajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi

    15. mart 2020 | 23:11

    Od kulturne zemlje Yuge, dobilu smo sto smo trazili, naravno ne svi, divlji zapad u ono najgore vrijeme kad nije Sherifa bilo na vidiku. Neznase ko je koruptuvniji, mnogi su postali robovi novca i nista nevide oko sebe, bez osjecaja prema drugim, bili stari, mladi ili djeca. Reklu bi neki? stigli zombiji. Zato nam je, kako nam je, nema Gilog Otika vise a treba ih mnogo, niki se vise nikog neplasi, pa cak ni ovih zakona koje imamo a vlasti jos vise. Kuda idu divlje svinje.

  • Pravda

    16. mart 2020 | 06:26

    Taj ko je doneo taj zakon, neka mu se desi tako nešto u porodici, pa nek onda primeni isti ...

  • Oki

    16. mart 2020 | 08:01

    Dozivotna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA