Obdukcija potvrdila: Ugostitelj iz Istre umro je od korona virusa

On je oboleo nakon što su kod njega u restoranu bili Italijani, koji su mu naknadno javili da su pozitivni na korona virus

  • 1
Korona virus, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Nakon nedelju dana objavljeni su nalazi obdukcije istarskog ugostitelja Nine Kernjusa. Potvrđeno je da je umro od korona virusa.

- Mogu da vam potvrdim da je patološki nalaz umrle osobe iz Istarske županije pokazao da se radi o smrti od Covida-19 - saopštili su hrvatski zvaničnici.

On je oboleo nakon što su kod njega u restoranu bili Italijani, koji su mu naknadno javili da su pozitivni na korona virus.

- U restoranu su 7. marta bili Italijani koji su prošlog petka javili da su pozitivni na korona virus i tata je već u suboru dobio temperaturu i odmah je zvao dežurnog epidemiologa iz Umaga. On mu je rekao da obavezno bude u samoizolaciji i izolovan. U ponedeljak ujutru je tata opet pozvao epidemiologa, a lekar mu je rekao da se spremi i dok se tata spremao za bolnicu, doktor je opet pozvao i rekao da nema tehničke uslove da dođe po njega u utorak. Onda je opet nazvao i rekao da će doći u utorak, ali opet nije došao, rekao je onda da će doći u sredu - rekao je za Index.hr Ivan Kernjus.

Tu noć se njegovom ocu pogoršalo stanje, Hitna je stigla u zaštitnim odelima, ali nije bilo spasa.

Video: Princ Čarls pozitivan na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA