• 5

Republika Srpska uvela nove mere: Promene u radu trgovina i ugostiteljskih objekata

U cilju prevencije širenja korona virusa na teritoriji RS i zaštite i spasavanja stanovništva, do 13. aprila na snazi ostaje zabrana svih javnih okupljanja

  • 5
Policijski čas, Republika Srpska, policija

Foto: ATA Images

Do 13. aprila u Republici Srpskoj (RS) ograničava se rad od sedam do 15 sati tržnicama na veliko, pijacama i stočnim pijacama, trgovinama belom tehnikom, vodomaterijalom i sanitarijama, građevinskim materijalom, auto delovima, delovima za poljoprivredne mašine, elektromaterijalom, keramikom i bojama i lakovima.

- Ugostitelji koji posluju u ugostiteljskom objektu za smeštaj mogu bez vremenskog ograničenja pružati usluge smeštaja, a usluge ishrane i pića mogu pružati samo gostima kojima pružaju uslugu smeštaja - avedeno je u Zaključku o obaveznom sprovođenju mera za reagovanje na pojavu virusa.

U cilju prevencije širenja korona virusa na teritoriji RS i zaštite i spasavanja stanovništva, do 13. aprila na snazi ostaje zabrana svih javnih okupljanja, zabrana rada svih ugostiteljskih objekata za ishranu i piće, fitnes centara, bazena, zabrana rada dečijim igraonicama, privatnim stomatološkim ambulantama, zabrana rada priređivačima igara na sreću, kao i rada sportskih organizacija.

I dalje je zabranjeno obavljanje uslužnih i zanatskih delatnosti čije obavljanje zahteva neposredni kontakt sa korisnicima.

Video: Vučić: Prekid rada svih kafića i restorana

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima