≫ 

Hapšenja širom Crne Gore zbog kršenja mera zabrane: 22 osobe lišene slobode

Sva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krvično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti

  • 1
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Podgorici je lišila slobode još osam lica zbog kršenja mere zabrane prisustva i zadržavanja više od jednog lica na svim javnim površinama.

Na Trgu Božane Vučinić policijski službenici su zatekli D.S. (36), I.T. (25), A.J. (27), B.L. (27), M.V. (19) i B.M. (19).

Osim toga policija je zatekla i T.L. (24) i S.P. (30) u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog koji su prekršili istu meru.

Takođe, policijski službenici su ranije u park šumi Gorica zatekli O.P. (63), M.P. (28), M.M. (25), G.B. (42) i M.R. (36).

Sva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krvično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Policija je samo danas do 19.00 časova u Podgorici lišila slobode 16 lica zbog kršenja zabrane prisustva i zadržavanja na svim javnim površinama više od jednog lica.

Takođe, podgorička policija je u Bulevaru Mihalia Lalića zaustavila vozilo u kojem su se nalazila četiri lica. Lišeni su slobode I.K. (32), M.K. (30), D.P.K. (35) i D.H. (30) zbog istog krivičnog dela koje su počinili kršenjem zabrane prevoza više od dva punoletna lica u putničkom motornom vozilu u isto vreme.

Osim toga, službenici policije su registrovali u Danilovgradu i Kolašinu kršenja mere zabrane međugradskog saobraćaja, te je danilovgradska polciija lišila slobode Ž.Š. (33) iz Nikšića koji je boravio na teritoriji Danilovgrada bez potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja.

Kolašinska policija je zatekla M.G. (30) iz Podgorice u Kolašinu bez potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. On je lišen slobode i priveden nadležnom državnom tužiocu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: U Beogradu puste ulice: Brankov most

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rakikavasaki

    18. april 2020 | 23:49

    Sve su to fiktivne kazne Milo sve to brise samo uzmite clansku kartu dps o glasamte britvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA