Lepo vreme izmamilo je Sarajlije na ulice: Policija kažnjavala građane bez maski i rukavica

Još ima onih koji ne poštuju mere i ne shvataju ih ozbiljno

  • 2
Sarajevo Foto: Pixabay

Lepo vreme izmamilo je Sarajlije na ulice, a iako su čelnici Kriznog štaba upozoravali građane na poštovanje mera, neki od šetača nisu imali rukavice i maske.

Prethodnih dana čelnici Kriznog štaba Kantona Sarajevo i ministar unutrašnjih poslova Ismir Jusko nebrojeno puta su upozoravali na ponašanje građana tokom vikenda i najavili da će izaći na svako izletište i proveravati da li poštuju mere.

- Život i zdravlje građana na prvom su nam mestu - rekao je ministar Jusko i naglasio da je obavezno nošenje zaštitne opreme, maski i rukavica.

Međutim, još ima onih koji ne poštuju mere i ne shvataju ih ozbiljno. Tako je reporter "Dnevnog avaza" danas na Vilsonovom šetalištu zabeležio kako policajci pišu kaznu muškarcu koji nije imao ni rukavice, ni masku.

Ovo je još jedan od pokazatelja da svi moraju da poštuju mere kako bi se što pre život vratio u normalu i kako bi se u potpunosti zaustavilo širenje korona virusa u glavnom gradu BiH, napominje “Avaz”.

Video: U Beogradu puste ulice: Brankov most

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    19. april 2020 | 12:29

    Nije što su moji,ali pogledajte ulice Banjaluke.Pustoš.Pogledajte rezultate! Dok Srpska svoje gradjane iz inostranstva dočekuje sa prevozom i smještajem, adekvatnim,ljudi ih federacije bježe jer nemaju osnovne uslove.Vode nemaju,hranu dobijaju jednom dnevno,ako imaju sreće.Inače sami kupuju .Oni koji misle da pišem gluposti,imate Google, provjerite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA