≫ 

Divan gest: Direktorka škole u Sarajevu se na poseban način zahvalila svim nastavnicima i učenicima

Na klupama umesto đaka trenutno su srca koja čekaju da ponovo čuju graju u hodnicima

  • 0
Srca u školi u Sarajevu Printscreen/Facebook

Pandemija korona virusa izmenila je živote svih ljudi, ali je podstakla i na međusobnu solidarnost i pomaganje. Zahvalnost u ovoj nimalo jednostavnoj situaciji pokazala je i direktorka OŠ Kovačići u Sarajevu Nađa Pejak prema svojim učenicima i zaposlenima.

OŠ Kovačići u Sarajevu pohađa 471 učenik i nijedno njihovo ime nije bilo izostavljeno u zahvalnici direktorke. Naime, ona je na svakom mestu u učionicama i za sva odeljenja napravila papirno srce na kojima je ispisala imena učenika, ali takođe, nije zaboravila ni na svoje zaposlene te je isti gest i njima priredila u zbornici, prenosi Klix.ba.

Takođe, u svakoj učionici na školskoj tabli je učenicima i učiteljima poslala poruku ljubavi uz natpis: "Voli vas vaša OŠ Kovačići" koji će ih uz brojna srca na stolovima dočekati kada se nakon pandemije ponovo vrate u školske klupe i svakodnevne nastavne aktivnosti.

Na ovaj kreativan i ljudski način direktorka je želela da se zahvali svim učenicima i učiteljima što i u ovako teškoj situaciji vredno uče i rade i nastoje uz nove izazove i online nastavu da prate gradivo i postižu dobre rezultate.

Iznenađeni i radosni učitelji su video koji im je direktorka priredila podelili i na društvenim mrežama i na taj nači se zahvalili za njen lep gest.

Inače, OŠ Kovačići je poznata i po velikom stepenu društvene osveštenosti u kojoj je velika pažnja posvećena inkluzivnoj nastavi i sva deca s poteškoćama u razvoju imaju svoje asistente u nastavi i logopede koji s njima rade i za vreme pandemije.

Video: Divan gest nastavnika škole iz Pančeva: Snimili video đacima i poslali snažnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA