≫ 

Auto sleteo u more u Zadru: Poginuli tinejdžer i mladić, lekari se još dvojici bore za živote

Nekoliko svedoka, lokalnih ribara koji love na tim mestima, reklo je da je brzina "audija" bila toliko velika da su u posledni trenutak i sami izbegli smrt.

  • 0
Automobil u vodi, saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.20 poginula su dva mladića iz Zadra, dok su dvojica u teškom stanju, javlja Jutarnji.hr. Poginuli vozač je imao 22 godine, a suvozač 16.

Županijski državni tužilac Emilijo Kalabrić precizirao je da su poginuli jedan maloletnik i mlađi punoletni muškarac, a da se dve osobe u teškom stanju nalaze u Opštoj bolnici Zadar, gde im se lekari bore za život.

Naglasio je da se uzrok nesreće još utvrđuje.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač zbog velike brzine izletio vozilom marke Audi A6 (ZD) iz krivine nakon ribarnice, prešao na parking, a potom projurio uz vez za brodove, da bi tek kod Jadrolinijine poslovnice sleteo u more.

Nekoliko svedoka, lokalnih ribara koji love na tim mestima, reklo je da je brzina bila toliko velika da su u posledni trenutak i sami izbegli smrt. 

Video: Devojku muž učio da vozi, na prvom času sletela sa mosta u reku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA