≫ 

Mrtvi pijani psovali policiju: Švrćkali se za vreme policijskog časa u Banjaluci i pravili haos

Policija u Banjaluci saoštila je da je kod J.C. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,18 u organizmu, a kod A.B. 1,18 promila

  • 0
Policijski čas, Republika Srpska, policija Foto: ATA Images

Pripadnici policije u Banjaluci, Žandarmerija i Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su J.C. i A.B. zbog ometanja službenih lica u radu.

Kako se navodi u saopštenju, do incidenta je došlo 7. maja oko 22.35 časova u Ulici Kordunaška u Banjaluci, kada su policajci primetili J. C. i Ž. K. kako se kreću napolju iako je policijski čas u vremenu od 22 do pet sati ujutru bio na snazi.

- Lice J.C. je upućivalo uvredljive reči policijskim službenicima te je odbilo zakonito naređenje policijskih službenika da da lične podatke i prestane sa narušavanjem javnog reda i mira. Sa balkona stambene zgrade u dešavanja se uključilo lice A.B, koji sa balkona stambene zgrade posmatrao događaj, a zatim je sišao na mesta dešavanja gde je ometao rad policijskih službenika - navodi se u saopštenju policije.

Policija u Banjaluci saoštila je da je kod J.C. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,18 u organizmu, a kod A.B. 1,18 promila.

- Licu Ž.K. izdat je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja „Ograničenje kretanja na određenom prostoru - dodaje se u saopštenju.

U proteklih 24 časa na području Banjaluke devet osoba je sankcionisano zbog nepoštovanja naredbe RS o ograničenju i zabrani kretanja lica u vremenu od 22 do pet časova ujutru,

- Bez lične zaštitne opreme (zaštitne maske i rukavica) na javnim površinama, u protekla 24 časa zatečeno je 50 lica kojima je u skladu sa Uredbom sa zakonskom snagom o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti uručen

prekršajni nalog - navodi se u saopštenju.

Video: Ovako protiče jedan od poslednjih policijskih časova u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA