≫ 

Devojka (20) iz Varaždina prodavala telo da prehrani porodicu: Moji su sve znali, ali su ćutali

Devojka koja je, kako kaže, poslednja tri meseca bila prinuđena da se bavi prostitucijom, kaže da članovi njene porodice sve znali, ali da su joj samo rekli: "Pamet u glavu"

  • 1
Nasilje, prostitucija, devojka, zlostavljanje Foto: Shutterstock

Hrvatska policija otkrila je juče slučaj prostitucije u Koprivničko-križevačkoj županiji, a 20-godišnja devojka koja se u poslednja tri meseca prostituisala za novac ispričala je svoje iskustvo za ePodravinu.

To je radila, kaže, kako bi pomogla porodici s kojom živi, a primanja su im tek 1.500 kuna mesečno. Odlučila se na prostituciju radi zarade, ali zapravo joj se gadilo da to radi. Pet puta se našla s muškarcima koji su joj se javili na oglas u kom je napisala: "Cura, 20 godina, traži seks kod Varaždina".

Poziva je bilo puno, a uglavnom bi muškarci, najčešće oni do 40 godine, dolazili po nju automobilom i odveli bi je u svoj stan. Druženje bi trajalo od 40 minuta do sat vremena, a uvek su koristili zaštitu.

- Neki su bili grubi, neki su bili nežni. Htela sam da budu nežni - ispričala je devojka za ePodravinu. Dodala je i da su muškarci znali pričati o svom danu.

Iako je znala da dobija neke neugodne poruke, a takve klijente je odbijala, devojka kaže da srećom nije naišla na nekog manijaka.

Najmučnije od svega je to što je njena porodica znala šta ona radi, ali nisu ništa rekli.

- Ćutali su. Šta su drugo mogli. Tako sam im pomagala. Rekli su mi samo: "Pamet u glavu" - ispričala je 20-godišnjakinja za ePodravinu.

Nakon što je policija otkrila prostituciju, devojka će se sada suočiti s novčanom kaznom između 200 i 800 kuna, ili 30 dana zatvora.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    9. maj 2020 | 07:52

    Jako pametnooo.. Na taj način si sebi ukaljala obraz za ceo život.. Ima mnogo laksih poslova nego to raditi... Ako budeš imala decu kakav primer ćeš im dati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA