≫ 

Užas u Mojkovcu: Mladić uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu sestru

Devojčica nakon nemilog događaja nikom nije pričala o tome, sve do pre nekoliko dana kada se požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica

  • 7
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanja, viši državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač odredio je zadržavanje do 72 sata muškarcu iz Mojkovca (25) čiji identitet nije saopšten.

Policija i tužilaštvo sumnjaju da je silovao maloletnu sestru, pišu Novosti.

Krivičnu prijavu protiv njega podneli su pripadnici Odeljenja bezbednosti Mojkovac. Prema navodima, on je sestru silovao sredinom juna prošle godine na jednom katunu na Bjelasici, a ona je strašnu tajnu krila sve do nedavno.

- Devočica je silovana uprkos tome što je pružala otpor. Nakon nemilog događaja nikom nije pričala o tome, sve do pre nekoliko dana kada se požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica - rekao je Lukač, koji je posle saslušanja odredio zadržavanje Mojkovčaninu, ali i zatražio od istražnog sudije Višeg suda u Bijelom Polju, Vanje Rakonjac, pokretanje istrage i određivanje pritvora protiv neimenovang čoveka, koji se sumnjiči i za krivično delo rodoskrvljenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA