≫ 

Tri maloletnika izgubila se u šumi kod Modriče: Posle petočasovne potrage pronađeni mokri i uplašeni

Oni su bili na izvoru vode, krenuli prečicom nazad i zalutali u šumi

  • 0
Šuma

Foto: Pixabay / Ilustracija

Tri maloletnika, koja su se izgubila u šumi, pronađena su posle petočasovne potrage, saopštila je policijska uprava Doboj.

Policijskoj stanici Modriča u sredu, 13. maja, oko 19 časova obratilo se lice inicijala J.S. koje je prijavilo da mu se obratio njegov maloletni sin te mu saopštio da se izgubio u šumi sa još dva prijatelja.

- On je izjavio da je njegov sin zajedno sa još dva prijatelja iz razreda bio na izvoru vode zvanom „Šićara“, te da su krenuli prečicom kroz šumu ali da su zalutali i da ne znaju gde se nalaze - navodi se u saopštenju PU Doboj.

Odmah na teren su se uputili pomoćnici komandira i patrola policije PS Modriča koji su na putu do šume zatekli jednog od roditelja i njihovog komšiju.

Nakon petočasovne potrage oko 1 sat posle ponoći na nepristupačnom terenu unutar šume oko mesta Riječani Gornji, područje opštine Modriča, pronašli su nestale dečake koji su bili mokri i uplašeni, ali bez vidnih povreda.

- Policijski službenici su roditelja, meštanina i pronađene maloletnike, službenim vozilom odvezli kućama - zaključuje se u saopštenju PU Doboj.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA