Pijan divljao, pa sleteo sa parkinga: Drugari u šoku gledali, tragedija izbegnuta za dlaku

Pijan i bez dozvole mladić (18) hteo da naterao automobil da proklizava na parkingu, pa se sjurio niz padinu.

  • 1
Korsa proklizavanje Printscreen/Youtube/Zagorje International

U Hrvatskoj je u nedelju pukom srećom izbegnuta tragedija, kada je pijani mladić u Krapini sleteo "korsom" sa parkinga, gde je prethodno driftovao.

Grupa mladića okupila se u nedelju na parkingu, a jedan od njih je seo za volan, i to dobro nacvrcan, kako bi proverio da li stara korsa može da proklizava. Napravio je nekoliko krugova po parkingu u pokušaju da natera automobil da driftuje. Pri poslednjem krugu iz nekog razloga nije namotao volan i sleteo je sa parkinga, pravo niz zelenu padinu dok su njegovi drugovi u šoku sve posmatrali.

Ceo događaj je Zagorje Internationalu potvrdila i policija. U nedelju su izašli na teren i utvrdili da je za volan "korse" seo 18-godišnjak pod uticajem alkohola - izmerili su mu 1,48 promila u krvi. Uz to, vozio je iako nema vozačku dozvolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    19. maj 2020 | 10:07

    Da je pijan ok. Da je moglo da dodje do tragedije ok. Da je baš driftovao i divljao... Baš i nije... Glupirao se pa je dobio oclčigledno dobru lekciju u životu nadam se da je naučio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA