Zaleteo se na vozača i ubio ga posle svađe jer ga je isekao u saobraćaju: Užas kod Tuzle

Policija Distrikta Brčko u BiH identifikovala je i uhapsila vozača automobila D.I. (22)

  • 3
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Jedan muškarac nastradao je sinoć posle svađe u saobraćaju. Naime, posle saobraćajne nesreće izbio je žestok sukob između dvojice vozača. Mlađi (22) je seo u svoj auto i zaleteo se na starijeg (37) i tom prilikom ga je teško povredio. Lekari nažalost nisu uspeli da spasu 37-godišnjeg muškarca, koji je preminuo u tuzlanskoj bolnici.

Policija Distrikta Brčko u BiH identifikovala je i uhapsila vozača automobila D.I. (22), koji je u subotu svojim automobilom pregazio S. M. (37), vozača drugog automobila, a zatim pobegao s mesta nesreće.

Pregaženi vozač, nažalost, izgubio je bitku za život sutradan u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, prenosi Alternativna TV.

Očevici su rekli su da je svemu prethodila saobraćajna nesreća, a ubijeni je najverovatnije oduzeo prednost uhapšenom vozaču. Posle toga između njih dvojice izbila je žestoka svađa. Očevici kažu da je S.M. bio van svog automobila kada se na njega u vozilu zaleteo D.I, pokosio ga i potom se odvezao kao da se ništa nije dogodilo, javlja Alternativna TV.

Najverovatnije se njih dvojica pre toga nisu poznavali, a istražioci utvrđuju da li je kod osumnjičenog postojala stvarna namera da vozilom ubije vozača s kojim se sukobio ili ga je je želeo samo da ga povredi.

Video: Neverovatno šta su ljudi preživeli u saobraćajnoj nesreći Beograd - Pančevo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mide

    19. maj 2020 | 14:58

    Šta ćeš , život je danas najjeftiniji. Bezakonje , nadobudnost, zlo, bahatost. U Nemačkoj bi dobio doživotnu, u BH će dobiti 4 godine.

  • Brcko

    19. maj 2020 | 17:13

    Dva malisana ostadose bez oca zbog bahatog tatinog sina.

  • Salamander

    19. maj 2020 | 17:00

    Sta je ovo korona udarila i u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA