Draško Staniviković poručio poslanicima SNSD da bi voleo da može da ih zarazi

Stanivuković se dva puta javio za reč i oba puta nije nosio masku, čime po zakonu krši mere koje je propisao Republički štab RS

  • 7
Draško Stanivuković Printscreen/RTRS/plus

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković odbio je da nosi masku na posebnoj sednici parlamenta, iako su svi u sali nosili zaštitne maske. Uz to, Stanivuković je rekao poslanicima SNSD-a da bi voleo da može da ih zarazi.

Stanivuković se dva puta javio za reč i oba puta nije nosio masku, čime po zakonu krši mere koje je propisao Republički štab RS.

Šef Kluba poslanika SNSD-a Igor Žunić rekao je da Stanivuković namerno govorio bez maske, prenosi RTRS.

- Gospodin Stanivuković je ovde za ovom govornicom namerno govorio bez maske. Svi možemo da pogrešimo, ali nakon upozorenja ljudi to isprave. To je uradio i premijer. Ali vi i pored upozorenja niste stavili masku. Ne nosim ja ovu masku zato što mi odgovara, nego već poštujem pravila. Da li ja treba sad ovde da razmišljam hoću li se zaraziti, rekao je Žunić, i dodao da nije problem u njemu, već šta  kad dođe profesor Đajić za mikrofon kojeg je ispljuvao? - naveo je Žunić.

(Telegraf.rs/RTRS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    20. maj 2020 | 23:13

    Ovaj dečko je po osionosti i nevaspitanju nadmašio i Boška Obradovića. Ne osporavam mu pravo da bude protiv vlasti ali to kako on radi to nema veze sa opozicionim.delovanjem već sa klasičnim nevaspitanjem. Sa 26 godina misli da je popio svu pamet sveta.

  • Cirkus

    20. maj 2020 | 23:56

    Ne pravite slona od muve.Krenulo je od premijera.Kad moze on bez maske i bez opomene, moze i ovaj.

  • salko

    21. maj 2020 | 07:58

    Veci problemi od maske su brojne malverzacije koje je Drasko nabrojao,a koju je vlast uradila za vrijeme virusa.Oko 5mil km za satore u kojim bi kao trebali da se lijece oboljeli??Na kraju ce se mozda iskoristit za kakav dobar plastenik.Nema veze,zivio Milorad....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA