≫ 

U masovnoj tuči u Nikšiću učestvovalo 14 osoba, policija saslušala devet građana

Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak iz Nikšića na kojem se vidi početak masovne tuče koja se odigrala u bašti jednog lokala u strogom centru grada

  • 2
Nikšić tuča Printscreen/IN4S

Nakon što je odgledala snimak sa video nadzora i drugih operativnih mera i radnji, policija je povodom tuče u Nikšiću u Centar bezbednosti dovela devet građana od kojih se prikupljaju potrebna obaveštenja u svojstvu građanina, saznaje nezvanično CdM iz policije.

Po operativnim saznanjima policije u ovoj tuči je učestvovalo 14 osoba.

- O sadržini će biti upoznat postupajući tužilac po čijem nalogu će se preduzimati dalje mjere i radnje - saopšteno je nezvanično CdM-u iz policije.

Da podsetimo, juče se na društvenim mrežama pojavio snimak iz Nikšića na kojem se vidi početak masovne tuče koja se odigrala u bašti jednog lokala u strogom centru grada.

Mediji su preneli da je reč o aktivistima i odbornicima vladajućih stranaka DPS i SDP koji su slavili praznik kružeći automobilima okićenim zastavama Crne Gore, uz zaglušujuće trubljenje.

Neslavno finale slavlja desilo se u jednom nikšićkom lokalu gde su se samozvane "komite" (nazvani po grupaciji koja se protivila ujedinjenju sa Srbijom 1918.) potukli međusobno. Bilo je nokauta, letele su stolice, a sve pod crvenim barjakom.

Video: Opšta tuča u kafiću prve večeri pošto su otvoreni nakon mera zbog korone virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA