Ugledna klinika prijavila pacijentkinju: Zategli joj lice, napumpali usta, ona pobegla bez plaćanja

Prvo se doktoru Milanu Miloševiću predstavila kao Sandra, ali s drugim prezimenom. Pre zatezanja lica i punjenja usana u Obrazac prikupljanja ličnih podataka je osim lažnog identiteta stavila još pogrešan datum rođenja i adresu stanovanja

  • 1
estetska plasticna operacija, esetetika, lepota, ulepšavanje, maldost, botoks, hijeluron, tretman Foto: Shutterstock

Ni u trenutku neimaštine pojedine osobe ne odustaju od tretmana lepote, pogotovo ako su zavisne o estetskim zahvatima zatezanja lica i punjenja usana. Nekad stvari odu toliko daleko da uslugu pokušaju da plate nevažećom karticom ili, pak, pobegnu, a da ne plate ceh.

Upravo zbog takvih poteza zagrebačko Opštinsko državno tužilaštvo pozabavilo se krivičnom prijavom protiv Siščanke Sandre P. B. (45) nakon što ju je policiji prijavila ugledna zagrebačka Poliklinika Ribnjak. Slučaj je rezultirao nedavnom optužnicom pa će se zbog zategnutog lica i napunjenih usnica koje nije platila 45-godišnja fizioterapeutkinja naći na optuženičkoj klupi, piše Jutarnji list.

Događaj se odigrao prošlog 11. januara oko 17.30 sati, kada je žena došla u Polikliniku u Ulici grada Mainza. Tužilaštvo je uvereno da joj je cilj bio nepripadno se okoristiti s obzirom na ono što je usledilo.

Prvo se doktoru Milanu Miloševiću predstavila kao Sandra, ali s drugim prezimenom. Pre zatezanja lica i punjenja usana u Obrazac prikupljanja ličnih podataka je osim lažnog identiteta stavila još pogrešan datum rođenja i adresu stanovanja. Nakon obavljenog estetskog tretmana radnici Poliklinike je dala nevažeću American Express bankovnu karticu pokušavši da plati račun od 6.400 kuna (oko 850 evra). Međutim, transakcija je bila odbijena i to joj je zaposlena rekla, pa je brže-bolje pronašla izgovor da će samo kratko skoknuti do auta i doneti novac. Međutim, Poliklinika je nakon toga više nije videla, a nije ni platila račun.

Za tužilaštvo je na prevaran način pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist te za nju predlažu Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu izdavanje krivičnog naloga kojim će joj se izreći šest meseci zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje, ali i da u roku od četiri meseca od pravosnažnosti presude plati Poliklinici 6.400 kuna.

- S Poliklinikom Ribnjak sam komunicirala mailom oko jednog preparata, ali lekar ga nije imao pa mi je preporučio drugi. Zakazala sam telefonski. Zahvat je trajao dosta kratko na bradi i na donjoj usnici. Kad mi je medicinska sestra na pultu rekla cenu, mislim da je bilo 3.200 kuna, ja taj novac nisam imala jer sam računala da će cena s popustom biti manja. Provukla sam karticu bivšeg supruga. Bila je nevažeća i blokirana. Nisam znala šta da radim pa sam im rekla da ću otići po novac kod muža u auto, no otišla sam i nisam se vratila. Iako mi je doktor rekao 6.400 kuna, dogovorili smo se za 3.200 i gratis zahvat na donjoj usnici. Žao mi je. Nije bilo namerno. Mislila sam da će koštati manje. Nisam pitala doktora pre tretmana za cenu. I zaista sam na obrascu upisala lažne podatke. Doktor mi je nakon toga slao par poruka, ali nisam ga kontaktirala jer mi je bilo neugodno. Ispada da sam postupila prevarno, ali računala sam da ću račun platiti kad mi se finansije poprave - ispričala je policiji Sandra.

Međutim, pred državnim tužilaštvom je okrenula ploču svalivši sve na tri stvari: da već godinu dana boluje od PTSP-a te da ima bipolarni poremećaj i poremećaj prilagođavanja zbog deteta s autizmom.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA