≫ 

"Mama, bojim se da se tati nešto nije desilo": Ispovest supruge ubijenog biznismena Slaviše Krunića

Ona je zatražila danas od veća banjalučkog Okružnog suda da najstrože kazni optužene za teško ubistvo

  • 1
Slaviša Krunić Foto: Printscreen/Youtube/Face HD TV

Tamara Krunić, supruga ubijenog vlasnika agencije "Sektor Sekjuriti", biznismena Slaviše Krunića, zatražila je danas od veća banjalučkog Okružnog suda da najstrože kazni optužene za teško ubistvo, piše Srpska info.

Supruga pokojnog Krunića tako je zatražila najstrože kazne za optužene Benedija Đukanovića (42), Emilia Balda (53) i bivšeg radnika "Sektora" Rodoljuba Gajića.

Krunićeva je u banjalučkom Okružnom sudu ispričala da je kobne večeri kada se desio zločin čula rafalnu paljbu, a zatim i pucnje iz pištolja zbog čega je pomislila na najgore.

- To mi je unelo nemir, a moj sin Strahinja se takođe uznemirio i rekao mi: "Mama, bojim se da se nešto nije desilo tati". Prvo sam čula rafalnu paljbu. Izašla sam napolje i pitala radnika obezbeđenja Željka Vadića šta se dešava, ali on mi je rekao da je bila neka utakmica i da verovatno pucaju navijači zbog slavlja - prisetila se kobne večeri supruga ubijenog Krunića.

Dodala je kako je posle samo nekoliko minuta, pred kuću stigao izrešetan auto njenog supruga.

- Vozač Goran Ilić bio je sav krvav, a na zadnjem sedištu videla sam Slavišu prostreljene glave, kao i da je suvozač Pavlović mrtav. Ilić je jedva stajao i molio je samo da mu dam vode - ispričala je Krunićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SALE

    11. jun 2020 | 22:57

    Njima treba strani sud i da ih natjera da priznaju ko ih je platio i naredio da ubiju dobrog covjeka i gazdu firme gdje radi preko 1000 radnika. U ex Yugi cesto ubijaju vlasnike firmi unazad nekoliko godina, otvoris firmu, razvijes je da posluje dobro i ubiju vas kao muhu da bi tu firmu prisvijili sebi za male pare. Ovo je isto kao u kaubojsko doba kad su veliki ranceri ubijali male da bi se sirili vise i bogatili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA