≫ 

Advokat srpske starlete: Tijana Ajfon nije "propevala", uskoro izlazi na slobodu

Mediji su objavili da je ona "spremna na sve kako bi se domogla slobode", budući da je iza rešetaka, jer je je pala u akciji "Kristal" u Bijeljini

  • 11
Tijana Ajfon hapsenje Fotoo: Nikola Tomić, Printskrin: Alternativna Televizija, BN TV

Nakon što su mediji preneli da je Tijana Ajfon "propevala", a u njenom telefonu su pronađene stvari koje mogu da unište kriminalni milje kojem je bila bliska, oglasio se i njen advokat koji tvrdi da su ovi natpisi "gluposti".

Naime, mediji su objavili da je ona spremna na sve kako bi se domogla slobode, budući da je iza rešetaka, jer je je pala u akciji "Kristal" u Bijeljini. Miloš Stevanović, advokat starlete, kaže za Avaz "da su to gluposti".

- Jedan jedini predmet koji se vodi protiv nje jeste ovaj u Sarajevu pred Sudom BiH, vezano za prostituciju i nezakonit ulazak na prostor BiH. Tijanin telefon jeste oduzet, ali nije niko mogao da ga otvori bez njenog znanja i pitanja. Znači, ona nije nikog označila ili ugrozila bilo koga. Nije davala nikakve izjave koje mogu ići nekom na teret. To su zaista naslovi, koji su po mom shvatanju, bez ikakvog činjeničnog ili pravnog osnova. Tako da sa te strane, Tijana ima svoj predmet, zajedno s drugim osumnjičenima. Potpuno opovrgavamo bilo kakve navode medija - rekao je Stevanović.

Tijana Maksimović Ajfon Foto: ATA Images

Stevanović je tvrdnje da je Tijana Ajfon "propevala" nazvao budalaštinama.

- Ona se u fazi istrage branila ćutanjem. Mislim da će uskoro izaći iz pritvora, ali javnost će o tome biti blagovremeno informisana - zaključio je Stevanović.

U akciji "Kristal" uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije - starleta Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

Video: Ovo je imanje na kom je odrasla Tijana Afjon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA