Weekend Media Festival ove godine u Rovinju od 24. do 27. septembra

Hoće li biti Weekenda? Hoće!

  • 0
Weekdend media festival Foto: Promo

Septembar će ove godine ponovo obeležiti najbolji Weekend u godini

Weekend ide dalje! I ove godine od 24. do 27. septembra u Rovinju Weekend Media Festival okupiće vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend“ festival će obeležiti ljubav, povezanost i prijateljstvo, koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

- Jako smo uzbuđeni i drago nam je da ćemo i ove godine uživati u sjajnim predavanjima i vrhunskim partijima kakve ima samo Weekend. Posebno smo usmereni na brigu za sigurnost svih prisutnih. Pomno pratimo upute nadležnih organa javnog zdravstva i pridržavamo se propisanih preporuka kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za sve posetioce - istakao je direktor festivala Tomo Ricov.

Ovogodišnje izdanje najvećeg regionalnog medijskog festivala već će tradicionalno okupiti sve zainteresovane za medijsku industriju, a posebno je značajno što će Weekend biti jedan od prvih velikih festivala koji će se održati nakon popuštanja epidemioloških mera izazvanih pandemijom koronavirusa.

- Svi najbolji partiji bili su u najluđim vremenima i zato smo sigurni da će ovo biti najbolji Weekend do sada. Uz to, pripremamo vrhunski program koji nećete hteti propustiti - objašnjava direktor programa festivala Nikola Vrdoljak.

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend je činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj učesnika i vrhunskih predavača. Zato budite i vi deo najvećeg medijskog festivala, pripremite se za najbolji party godine, i ponesite dobru volju i opuštenost - to je jedino što Weekend od vas traži.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA