Drama jedne Ličanke: Momci je pretukli da bi joj ukrali jagnje, kolima joj prešli preko nogu

Umalo stradala u pokušaju da spreči prevarante da joj ukradu jagnje

  • 0
Jagnje Foto: Pixabay.com

Braneći se da joj ne ukradu jagnje, 57-godišnja stanovnica ličkog sela Škare prošlog meseca je teško povređena. Policija je utvrdila ko su počinitelji i za njima traga, saopštila je u četvrtak Ličko-senjska policija, prenosi Index.

Policajci iz Otočca dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da je reč o dvojici muškaraca iz Doljana, u dobi od 19 i 25 godina.

Oni su osumnjičeni da su 28. maja 2020. u mestu Škare teško povredili 57-godišnjakinju koju su udarali rukama i nogama i zadnjim točkom automobila joj prešli preko leve noge.

Lagali da žele da kupe jagnje

Zbog toga je protiv njih podneta krivična prijava za dovođenje u opasnost opšteopasnom radnjom ili sredstvom.

Hina neslužbeno saznaje da su dvojica muškaraca došla u dvorište 57-godišnjakinje i rekli da žele da kupe jagnje. Kada su jagnje odabrali i smestili u auto, žena je videla da žele da krenu bez plaćanja. 

Držala se za otvorena vrata automobila, suvozač ju je udarao rukama i nogama i srušio na tlo. Kada su krenuli, zadnjim točkom automobila prešli su preko njene leve noge i otišli s ukradenim jagnjetom, bez da su joj pomogli.

Video: Sramna krađa donacije u apoteci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA