Trebale mu pare za drogu, pa krenuo u pljačku, radnika koji je pokušao da ga spreči izbo 62 puta

Ubijenom Halimu Buljubašiću nožem probio srce dva puta i te rane su na kraju bile smrtonosne

  • 2
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Veće Kantonalnog suda u Sarajevu juče je održalo sednicu i donelo rešenje kojim se za naredna dva meseca produžava pritvor Timuru K., optuženom za ubistvo Halima Buljubašića (67), prenosi ATV.

Branilac optuženo, sarajevski advokat Omar Mehmedbašić najavio je da će Vrhovnom sudu FBiH podneti žalbu na rešenje o pritvoru.

Timur K. se tereti da je 31. marta oko 17.10 sati u ulici Resnik, opština Hadžići, u objektu farme pilića gde je Buljubašić živeo i radio, u nameri da ga ubije, nožem naneo više teških povreda kojima je nastradali podlegao.

U optužnici koja je objavljena na internet-stranici Tužilaštva Kantona Sarajevo naveden je šokantan podatak da je Timur K. svojoj žrtvi u pomahnitalom pohodu naneo čak 62 ubodne i rezne rane.

Pet puta ga je ubo u potiljak, devet puta u zadnji deo vrata, četiri puta u levo rame, dva puta u desno, devet puta po levoj ruci, dva puta u stomak i pet puta po desnoj ruci.

Najviše rana naneo mu je udarajući ga u grudni koš, čak 26 probivši mu srce dva puta. Nastradali je usled svega iskrvario na licu mesta.

Kadić je priznao u policiji da je poneo nož i došao u pilićaru da opljačka novac radi kupovine droge, jer je zapao u krizu. Potvrdio je da je nesrećni čovek pokušao da ga otera i da je došlo do naguravanja, kada je izvadio nož. Rekao je da mu je tada “pao mrak na oči” i da se ne sća koliko puta je izbo svoju žrtvu.

Vlasnik pilićare uhvatio je i savladao Timura K., koji je pokušao da pobegne.

Palio kladionice

Inače, Timur K. je javnosti poznat i po paljenju kladionica, jer mrzi kocku, a zbog toga je ranije hapšen i lečio se na psihijatriji zbog paljenja objekata. I ovoga puta na klinici u Jagomiru je nad njim obavljeno neuropsihijatrijsko veštačenje.

Video: Policija blokirala centar Glazgova: Troje ljudi ubijeno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    29. jun 2020 | 10:09

    Све су ово резултати независности БиХ! Сметао вам је нормалан живот у СФРЈ ? Убијени би у СФРЈ у тим годинама живота животарио од своје пензијице а не да ради код приватника.

  • FUT

    29. jun 2020 | 09:58

    Narkomanija je najveće zlo za porodicu i društvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA