Policija objavila detalje stravične nesreće u Hrvatskoj: Poginula dva putnika u sanitetskom vozilu

Iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo je na u suprotnu traku

  • 0
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

U Rogoži kod Garešnice dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule, a tri su teško povređene. Policija je obavila uviđaj.

U ponedeljak oko 13:05, 52-godišnji vozač sanitetskog vozila marke Citroen bjelovarskih registarskih oznaka vozio je kroz Rogožu u smeru Garešnice. Iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo je na u suprotnu traku, piše Dnevnik.hr.

Usled toga je došlo do udara u kamion marke Mercedes karlovačkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smera upravljao 59-godišnji vozač.

Na mestu događaja poginula su dva putnika u sanitetskom vozilu dok su vozač te još dva putnika zbog zadobijenih povreda prevezeni u Opštu bolnicu Bjelovar.

Uviđajem na mestu događaja rukovodila je zamenica Županijskog državnog tužioca u Bjelovaru. Po njenom nalogu tela poginulih prevezena su na Odeljenje patologije Opšte bolnice Bjelovar radi obdukcija, a takođe će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

Ovo su osma i deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave belovarsko-bilogorske, navode u policiji.

Video: Zakucao se u policijsku stanicu pri brzini od oko 170 km/h i preživeo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA