Mile Kekin otkrio šta će prvo uraditi ako uđe u Sabor, supruga mu "hvata zalet" za lokalne izbore

Kekin svoj ulazak u politiku ne smatra "zezanjem" jer je, kako kaže, uložio puno truda i svog slobodnog vremena

  • 0
Hladno pivo, Mile Kekin Printskrin: YouTube/EXIT Festival

Senzacija izbora u Hrvatskoj jeste, moglo bi se reći, leva koalicija Možemo! koja je na prebrojanih više od 60 odsto glasova dobila 6 mandata. Dobar deo glasova uzeli su upravo Restart koaliciji koja na 63,55 odsto ima 43 mandata što je pravi poraz za SDP i njihovu koaliciju.

Na listi platforme Možemo! u 7. izbornoj jedinici našli su se i bračni par Mile Kekin i njegova supruga Ivana, psihijatar KBC Zagreb.

- Borili smo se za javni interes i to nameravamo da činimo i dalje - rekla je Ivana nakon prvih rezultata DIP-a.

Njen suprug istakao je kako nije bio 'zezalica' jer je uložio jako puno truda i svog slobodnog vremena da, koliko može, pomogne ovoj političkoj opciji.

- Ne bi svoj ulazak u politiku nazvao zezanjem jer sam uložio u krajnjoj liniji i svoj kredibilitet koji sam gradio svih ovih godina na sceni. Nikada nisam skrivao svoja politička levičarska uverenja niti to mislim ikada da činim. Ako dođe do političke karijere o njoj ću prvo morati da porazgovaram sa svojom predivnom suprugom, a potom i ljudima iz stranke - rekao je Kekin.

Na pitanje ako bude odabran prefrenecijalnim glasovima hoće li biti u Saboru Kekin je odgovorio: 'Gornji grad mi je jako blizu tako da bih uštedeo na putnim troškovima. Jedino što sam ja čovek koji je jako vezan za svoj posao jer se kroz njega u krajnjoj liniji identifikujem. To sam ja. Morao bih da sednem prvo sam sa sobom - kazao je Kekin, prenosi Večernji list,

Ivana je otkrila kako je kanidatura na parlamentarnim izborima priprema za lokalne izbore iduće godine.

- Članica sam nove levice. Ovo je samo zalet za lokalne izbore i to će biti svečani trenutak za Zagreb, Zagreb će prodisati - uverena je Ivana Kekin dodajući kako su "jako čvrsti, čvršči od mnogih konzervativnih parova" te da su usaglašeni oko ciljeva na kojima planiraju da rade i dalje.

Video: Samo su još rokeri ostali veliki šmekeri: Prava žena jača od kofera punog para!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA