• 1

Policija ih traži: Migrant i Bosanac pobegli iz zatvora na staru foru, ali otrčali u minsko polje

Posao im je bio olakšan jer nije dovršena žičana ograda. Objekat je, naime, još u fazi renoviranja, a i radi se o zatvoru poluotvorenog tipa

  • 1

Kako piše Avaz.ba, juče su pobegla dvojica poznanika iz zatvora, radi se o migrantu J. U., koji je izdržavao kaznu zbog krađe mobilnog telefona te Dž. D., državljaninu BiH, koji je robijao zbog tuče i nasilničkog ponašanja. Pobegli su iz Odeljena Kazneno-popravnog zavoda poluotvorenog tipa u Ustikolini.

Sve se odigralo juče oko 19.55 sati, neposredno pre postrojavanja osuđenika.

Tada je pao jedan robijaš i udario glavom. Stražari su prišli da mu pomognu, a opšti metež iskoristili su migrant i Bosanac te su preskočili ogradu i pobegli.

Posao im je bio olakšan jer nije dovršena žičana ograda. Objekat je, naime, još u fazi renoviranja, a i radi se o zatvoru poluotvorenog tipa.

Kako nezvanično saznajemo, oni su pobegli u smeru gde ima mina zaostalih iz rata.

Faruk Zupčević, direktor Kazneno-popravnog zavoda u Sarajevu, potvrdio je da su iz Ustikoline pobegle dve osobe te da su odmah alarmirane sve policijske agencije.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    Hahahahhaahhahahhaha izgleda vidi bog nista od sudija pa ij poslao u minsko polje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima