≫ 

Ubistvo u Crnoj Gori, Podgorica blokirana: Izrešetan Saša Klikovac (38), blizak kavačkoj grupi

Napadač, za kojim policija traga, prišao je automobilu u koji je Klikovac ušao i u njega ispalio više hitaca, a potom pobegao s lica mesta

  • 8
Crnogorska policija, pištolj Foto-ilustracija: E-Stock.us/Petar Jovanovic, Pixabay

Pripadnik “zagoričke grupe”, Saša Klikovac (38) ubijen je danas ispred porodičnog restorana “Kod Crnogorca” u mestu Cijevna, potvrđeno je "Vijestima" u policiji.

Prema saznanjima "Vijesti" tridesetosmogodišnjak je ubijen oko 9.50 sati.

Napadač, za kojim policija traga, prišao je automobilu u koji je Klikovac ušao i u njega ispalio više hitaca, a potom pobegao s lica mesta.

Iz vrha Uprave policije rečeno je da je Klikovac, prema njihovim operativnim podacima, blizak kavačkoj kriminalnoj grupi.

Policija je blokirala sve prilaze Zeti. U toku je uviđaj kojim rukovodi nadležni tužilac.

- Danas oko 9.50 u mestu Cijevna, došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane, za sada, nepoznatog lica na štetu S.K. (38) koji je tom prilikom smrtno stradao. Na licu mesta se vrši uviđaj sa nadležnim državnim tužiocem. Policija preduzima intenzivne mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog događaja i identifikovanju počinioca ovog dela - saopšteno je iz Uprave policije.

Video: Španci zadali udarac crnogorskoj mafiji: Uhapšena četvorica osumnjičenih za ubistvo

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA