Italijani obukli kostime legionara, pa se skidali na hrvatskoj plaži, mama dvoje dece zvala policiju

*Incident se desio na proslavi momačke večeri *Mladoženji izmeren alkohol u krvi *Pokazivao građanima polni organ

  • 1
Legionari Foto: Shutterstock

Grupa mladića iz Italije, obučeni u legionare, uhapšeni su u Rovinju zbog načina na koji su slavili momačko veče jednog od njih.

Incident se dogodio oko 20 sati na trgu Svetog Eufemije u Rovinju, kada je osam mladića obučenih kao rimski legionari malo bučnije proslavljalo momačko veče, a najviše pažnje privukao je budući mladoženja (31), koji je u vidno alkoholisanom stanju hodao razodeven i pokazivao svoj polni organ, prenosi portal Glas Istre.

Mladiće je policiji prijavila žena koja je u gradu bila sa dvoje dece, a policija je mladiće stavila u maricu i odvela u policijsku stanicu.

Kako se navodi, utvrđeno je da je u sukobu sa zakonom samo slavljenik, kome je izmereno 1,79 promila alkohola, i protiv koga će biti podnet optužni predlog zbog prekršaja iz oblasti javnog reda i mira, odnosno "vređanja moralnih osećanja građana".

Video: Žurka na brodu u sred bela dana dok je Beograd kao tempirana bomba zbog korona virusa

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    20. jul 2020 | 07:32

    Znači počelo je,najpre osvajaju tj. vraćaju simbolično svoje teritorije a kada parlament izglasa i referendum potvrdi eto Italijana u svojoj Istri sa modernijom legijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA