Mladić iz Pule teško povređen: Pao sa Galebovih stena, sa 5 metara visine

Radi se o 27-godišnjem mladiću iz Pule, a koji je, iako pri svesti, sa težim povredama glave prevezen u pulsku Opštu bolnicu

  • 1
Pula, Hrvatska foto: pixabay.com

U nesreći koja se dogodila u Puli teško je povređen mladić (27). On je zadobio povrede glave nakon pada s Galebovih stena.

Radi se o 27-godišnjem mladiću iz Pule, a koji je, iako pri svesti, sa težim povredama glave prevezen u pulsku Opštu bolnicu, a u pomoć su bili pozvani i vatrogasci, piše 24sata.hr.

Pulska policija zadobila poziv u 20.25 sati da se na Galebovih stenama nalazi teško stradala muška osoba. Prema prvim informacijama, muškarac bez svesti nalazio se podno nekoliko metara visoke stene. Zbog nepristupačnosti terena hitno su pozvani vatrogasci i ostale službe.

Nesrećni mladić pao je sa pet metara visine.

Video: Rizikuje život da bi ispala kul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dora

    20. jul 2020 | 09:51

    Galebove stijene jesu predivne i mame te da skoči ali neiskustvo može ozbiljno ozljede da ti napravi. More je ljepota ali mu treba uvjek sa porezom i poštovanjem prilaziti. Pozdrav iz Pule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA