Ante Pavlović sahranjen uz vojne počasti: Tukao ljude i tvrdio da je Isus, umro u bolnici

Pavlović je pre dve nedelje pušten iz zatvora i nakon toga mu je pozlilo

  • 3
Ante Pavlović Printscreen/Nova.tv

Na zagrebačkom groblju Markovo polje danas je sahranjen samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović, koji je u nedelju preminuo u 63. godini.

Sahrani su prisustvovali porodica i prijatelji, a budući da je bio branitelj, sahranjen je uz vojne počasti, prenosi Index.hr.

Podsetimo, Ante Pavlović umro je u nedelju nakon kratke i teške bolesti. Pre dve sedmice izašao je iz zatvora i nakon toga mu je u jednom trenutku pozlilo, pa je završio u bolnici.

Kako se saznaje, pozlilo mu je na putu prema Senju. Imao je problema s dijabetesom i odbijao je lekove. Zbog toga je u bolnici došlo do komplikacija, amputirana mu je noga i razvila mu se sepsa od koje je preminuo.

Pavlović je široj javnosti poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici Donjeg Dragonošca živeli su u strahu jer ih je svakodnevno snimao i zastrašivao.

Sam je sebe nazivao doktorom, tvrdio je da je kiropraktičar. Još je devedesetih počeo da puni novinske stupce i da osvaja medijski prostor svojim takozvanim centriranjem. U Donjem Dragonošcu otvorio je Antin Hram zdravlja, a ljudi su masovno odlazili na "lečenje" kod njega.

Tukao sveštenike jer nisu hteli da ga priznaju kao Isusa

Često je u emisijama uživo znao da udara pacijente, a to je radio i na tim takozvanim lečenjima ako ga neko ne bi slušao. Razbijao je automobile, bio je 10 meseci u zatvoru jer je napao komšinicu, pretukao je i komšiju, ali i župnika i zvonara jer se nisu pokorili njegovim naredbama, odnosno nisu priznali kako je on reinkarnacija Isusa Hrista.

Poslednji duži boravak u zatvoru od gotovo dve godine dobio je tako što je zlostavljao dečaka, tražio od njega da pokaže intimne delove. Sve je to objavio na svom YouTube kanalu. Zaradio je 22 meseca zatvora, a uslovnom kaznom bio je kažnjen i dečakov otac.

Pavlovića je policija opet privela krajem 2019. godine zbog sumnje da je fizički i psihički napadao svog 60-godišnjeg sugrađanina, držao ga u ropstvu i teško ga povredio.

Video: Lončar: Očekujem da će se građani protiviti primanju vakcine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA