≫ 

Rafali ponovo odjekivali Zenicom: Drugu noć zaredom rešetanje na ulici, ima ranjenih

Dve noći zaredom u Zenici je došlo do pucnjave

  • 1
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

U zeničkom naselju Babina rijeka, u ulici Prve zeničke brigade, ispred gradskih bazena, sinoć je došlo do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba.

Kako piše Avaz u pitanju je bila rafalna paljba, a u pucnjavi je učestvovalo više osoba. Do vatrenog obračuna došlo je oko 23.30 sati, a ispaljeno je najmanje dvadeset metaka.

- Tom prilikom jedna osoba, inicijala H.Č., upucana je u predelu donjeg ekstremiteta - nogu - rekao je dežurni službenik MUP-a ZDK.

Ranjeni je prevezen vozilom Hitne pomoći, a u akciji policije slobode je lišeno šest osoba.

- Policija je uhapsila šest osoba koje se dovode u vezu sa upotrebom vatrenog oružja. Među uhapšenima, dve osobe su zadobile lakše telesne povrede - rekla je portparolka MUP Aldina Alić.

Kako javlja Avaz, među uhapšenima je i ranjeni H. Č., a policija je neposredno nakon pucnjave, oduzela i BMW.

Podsetimo, u nedelju uveče nepoznati počinilac ili više njih pucali su u Jasmina Husagića (32) na sportskom igrališu u Zenici. U njega je ispaljeno više projektila i preminuo je nedugo po prijemu u bolnicu.

Prema svedočenju očevica ovog obračuna, u Husagića je, navodno, ispaljeno šest metaka. Očevidac pucnjave izjavio je za “Avaz” da su ispaljena tri metka, potom se čula vriska, a zatim i još tri pucnja.

Video: Kao da su u ratnoj zoni: Munjevita akcija policije posle pucnjave kod Bele kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA